Pariem „special” pe meciul de la Skopje: „Combo” în cota 2.20 livrat la Macedonia de Nord – România »»

1 lună in urmă 18

Pe lângă analiza și ponturile în cotele 1.62 și 1.65 de la Macedonia de Nord – România, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul „specialelor”.

Partida Macedonia de Nord – România, va începe la ora 21:45, fiind programată în cadrul rundei a 6-a Grupa J din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale. Meciul de pe „National Arena Toshe Proeski” din Skopje va fi condus de Antonio Mateu Lahoz, centralul arbitrând ultima finală de Champions League.

Având în vedere situația din grupă, „tricolorii” fiind pe locul 3 cu 9 puncte iar macedonenii pe locul 4 cu 8 puncte, miza celor trei puncte puse în joc este uriașă, partida de la Skopje fiind crucial în vedere calificării pentru ambele formații. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un meci „tare” și vom profitta de linia joasă a cartonașelor acordată de bookmakeri pentru acest meci, dar și pe minim patru cornere ale „tricolorilor” în meci.

Pariuri speciale
Macedonia de Nord – România
Peste 3.5 cartonașe- cota 1.47
România, peste 3.5 cornere- cota 1.50

Echipe probabile Macedonia de Nord – România
Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Musliu, Velkovski, Alioski – Elmas, Kostadinov – Bardhi, Jahovic, Churlinov – Trajkovski
România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Cicâldău, Stanciu, Nedelcu – Cordea, Man, Sorescu

The post Pariem „special” pe meciul de la Skopje: „Combo” în cota 2.20 livrat la Macedonia de Nord – România »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă