Pariem „special” la România – Liechtenstein: „Combo” în cota 3.00 pregătit la duelul de pe „Național Arena” »»

1 lună in urmă 18

Pe lângă analiza șin ponturile în cotele 1.47 și 1.52 la România – Liechtenstein, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu „speciale”.


Pariuri pe goluri: Investim pe România – Liechtenstein și Brazilia – Argentina! Cota zilei este 3.52 »


Chiar dacă selecționerul Mirel Rădoi se confruntă cu anumite probleme de lot, Denis Alibec părăsind cantonamentul după accidentarea din Islanda, la fel ca și Dorin Rotariu, mijlocașul fiind depistat pozitiv cu COVID-19, România are forța de a se impune de o manieră clară în fața unui adversar inferior valoric din toate punctele de vedere. Ne așteptăm la un start de meci în forță al „tricolorilor” care vor lua cu asalt poarta celor din Liechtenstein în încercarea de a-și ușura misiunea și vom miza pe cel puțin patru cornere ale lui Stanciu & co în primul mitan. Al doilea pariu din „combo-ul” în cota 3.00 este dat de cartonașe. Anticipăm că la finalul partidei Liechtenstein va fi echipa cu cele mai multe cartonașe în dreptul ei.

Vă reamintim că va fi pentru prima dată după 22 de ani când cele două reprezentative se vor afla din nou față în față. Toate cele patru directe all-time au fost tranșate de „tricolori” în favoarea lor, golaverajul fiind de 26-1.

România – Liechtenstein, meci contând pentru runda a 5-a Grupa J din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022, va începe la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Pro TV.

Pariuri speciale România – Liechtenstein
România, peste 3.5 cornere prima repriză – cota 1.82
Liechtenstein, mai multe cartonașe – cota 1.65

Echipe probabile România – Liechtenstein:
România: Niță – Manea, Chiricheș. Nedelcearu, Camora – Stanciu, R. Marin, Cicâldău-  Man, Markovic, I. Hagi
Selecționer: Mirel Rădoi
Liechtenstein: Buchel- Wolfinger, Malin, Kaufmann, Hofer, Goppel- Frick, Frommelt, Hasler- Sele, Frick
Selecționer: Martin Stocklasa

The post Pariem „special” la România – Liechtenstein: „Combo” în cota 3.00 pregătit la duelul de pe „Național Arena” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă