Parcarea în București, dusă la un alt nivel! Amparcat.ro e noul prieten al șoferilor din Capitală

5 luni in urmă 44

O nouă aplicație destinată șoferilor a fost lansată și ușurează modalitatea de plată a parcării în București. Amparcat.ro vine în sprijinul șoferilor.

Aplicația este disponibilă pe site-ul amparcat.ro, în Google Play și App Store. Aceasta găsește automat un loc de parcare în zona în care te afli și informează cu privire la tariful destinat zonei respective.

Mai mult decât atât, Amparcat.ro facilitează metoda de plată a parcării, oriunde te-ai afla. Prin apăsarea unui singur buton poți să achiți parcarea.

De asemenea, prin această aplicație poți primi alerte atunci când timpul expiră, dar și alerge cu parcarea în locuri nepermise, ajutând astfel la evitarea amenzilor. Totul, prin înregistrarea mașinii și a numărului de telefon în aplicația Amparcat.ro.

Amparcat.ro ne ajută să:

găsim un aparat de parcare în apropiere avem suficienți bani la noi (pentru că plata cu cardul oricum nu prea funcționează) nu uităm să punem bonul de parcare în loc vizibil în parbriz nu uităm pentru cât timp am plătit parcarea ca să nu expire și să luăm amendă revenim la mașină să prelungim parcarea dacă trebuie să stăm mai mult în oraș ne amintim unde am parcat, mai ales în alt oraș (recunoaște, ni s-a întâmplat fiecăruia)

The post Parcarea în București, dusă la un alt nivel! Amparcat.ro e noul prieten al șoferilor din Capitală appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă