Păpușile gigantice au luat cu asalt străzile din Craiova. Festivalul Puppets Ocuppy Street va anima străzile orașului până pe 1 septembrie

1 lună in urmă 65

De Cristina Oprea.
Publicat: 26.08.2021, 07:57.
Actualizat: 26.08.2021, 08:09

Lumini, muzică, voie bună şi păpuşi uriaşe! Aseară, la Craiova, s-a dat startul Unui festival special. Sute de adulţi şi-au dus copiii la spectacolul inedit de pe străzile oraşului. Bănia găzduieşte pentru a opta oară acest eveniment care se întinde pe o săptămână. 

Cel mai mare festival de arta animaţiei din România a început încă de aseară, cu celebra paradă a păpuşilor supradimensionate.

Cristina Oprea, reporter Observator: În spatele magiei se ascunde truda de luni de zile şi munca a zeci de artişti pentru a da viaţă păpuşilor gigant.
Cosmin Dolea: Munca e o muncă colectivă, e o muncă titanică, dar uite efectul! Acesta este spiritul de la Craiova, acesta este Puppets Ocuppy Street, Teatrul Colibri şi invitaţii noştri, prietenii noştri, în fiecare an.

Sute de oameni şi copii au ieşit în stradă pentru a admira păpuşile gigantice. Spectacolul de lumini şi muzica au completat tabloul de carnaval.

Timp de opt zile, până pe 1 septembrie, Craiova se transformă într-o imensă scenă a distracţiei. Peste 100 de companii de teatru private şi artişti independenţi s-au înscris în ediţia de anul acesta, iar printre participanţi se numără şi oameni din ţări precum Turcia, Grecia, Rusia sau chiar şi din Mexic.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă