Papu Gomez contraatacă în disputa cu Gian Piero Gasperini: "Au fost 50 de martori la agresiune. Probabil de asta e huiduit"

1 lună in urmă 31

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Mijlocașul l-a acuzat pe tehnicianul italian de agresiune fizică, iar antrenorul i-a răspuns la scurt timp fostului său elev, spunând că, din contră, violența a fost folosită de către fotbalist.

Papu Gomez contraatacă în disputa cu Gian Piero Gasperini

La nici o zi distanță, actualul jucător al Sevillei a oferit la rândul său o replică, spunând că există foarte mulți martori care au văzut incidentul, iar Gasperini pur și simplu refuză să admită adevărul.

"Nu înțeleg de ce Gasperini insistă să spună minciuni. Au fost 50 de martori la agresiunea sa. Am recunoscut că am greșit când nu am respectat indicațiile tactice, nu știu de ce nu poate admite adevărul. Această dispută continuă deoarece simt foarte multă tristețe. Este discutabil, dar modul în care am părăsit-o pe Atalanta mă doare.

(...) Nu puteam să continui să muncesc alături de această persoană. Mă gândeam constant la atacul lui și nu puteam să îl privesc în ochi. S-au mai întâmplat situații similare și cu alți coechipieri, dar niciodată nu a pus mâna pe ei. Dacă nu ai curajul să îți ceri iertare, nu poți continua. Îi mulțumesc lui Gasperini că m-a făcut un jucător mai bun, dar situația asta este innaceptabilă, probabil de asta este și huiduit pe unele stadioane", a explicat Gomez.

Răspunsul lui Gian Piero Gasperini pentru Papu Gomez

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

"Atitudinea lui Gomez, pe teren şi în afara acestuia, devenise inacceptabilă pentru antrenor şi coechipieri. Agresiunea fizică a fost lui, nu a mea", a afirmat Gasperini într-o declaraţie acordată publicaţiei Gazzetta dello Sport, comentând astfel afirmaţiile lui "Papu", jucătorul echipei Sevilla, făcute într-un interviu recent.

"Dar adevăratul motiv pentru care a părăsit clubul din Bergamo este pentru că nu a respectat proprietarii clubului (familia Percassi). Eu sper, însă, că Gomez va continua să fie protagonist pentru prestaţiile sale, aşa cum a fost la Atalanta", a adăugat tehnicianul italian despre mijlocaşul sud-american, care a părăsit echipa în ianuarie pentru a semna cu Sevilla, tocmai din cauza acestei altercaţii.

"Da, m-a atacat şi cu asta am spus tot. Se poate discuta, OK, dar când este o agresiune fizică este intolerabil. Am cerut o întâlnire cu preşedintele clubului (Antonio Percassi) şi i-am spus că nu am probleme să continui, acceptând că şi eu am greşit. În calitate de căpitan nu m-am comportat bine, dând un exemplu negativ", a spus Gomez într-un interviu pentru publicaţia argentiniană La Nacion.

Etichete: atalanta , gian piero gasperini , papu gomez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă