Papa Francisc a întrerupt audienţa generală pentru a răspunde unui apel telefonic misterios. Cine l-a sunat pe suveranul pontif - VIDEO

2 luni in urmă 27

Papa Francisc a întrerupt audienţa generală pentru a răspunde unui apel telefonic misterios Papa Francisc a întrerupt audienţa generală pentru a răspunde unui apel telefonic misterios

Papa Francisc i-a surprins miercuri pe credincioşi, când a întrerupt audienţa generală pentru a vorbi în privat la telefon.

JOI, 12 AUGUST 2021, 16:45

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Acesta era pe punctul de a încheia audienţa generală din Aula Paul al VI-lea a Vaticanului, când unul dintre asistenţii săi a intrat în sală pentru a-i comunica ceva şi a-i înmâna telefonul mobil. Papa a fost acoperit de asistentul său și a răspuns la telefon, informează DailyMail.

Pope gets a phone call during the Audience. Haven’t seen this before. Then he quickly leaves and says he will be back. pic.twitter.com/npCuPzdnxP

— The Catholic Traveler (@MountainButorac) August 11, 2021

Gestul este unul neobişnuit, însă nici Vaticanul, nici canalele sale de comunicare nu au făcut referire la aceste momente.

Se pare că era vorba de un apel urgent care nu putea fi amânat, fiind necesară întreruperea audienţei generale de către asistentul său.

Pe ecranul telefonului s-a putut citi numele arhiepiscopului Edgar Pena Parra, care a fost numit recent substitut pentru Afacerile generale ale Secretariatului de Stat al Vaticanului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă