PAOK - PANATHINAIKOS 2-0. Ladislau Boloni, al treilea conflict cu un jucător: „Are probleme de comportament!”

2 luni in urmă 30

Seria de victorii a lui Laszlo Bölöni s-a încheiat la Panathinaikos. Trei succese, inclusiv un 2-1 în deplasare cu AEK, încadrate de două eșecuri în meciuri importante: 0-1 cu Olympiakos și, duminică seară, 1-2 cu PAOK, ambele pe terenurile adversarilor. A treia înfrângere suferită de antrenor în nouă partide pe banca verzilor.

PAOK - PANATHINAIKOS 2-1. „Compromis, după goluri și pase decisive”

Tehnicianul în vârstă de 67 de ani a avut iar un mic conflict cu unul dintre jucătorii săi. Din nou, la o schimbare. E a treia oară când se întâmplă la echipa ateniană în timpul unei partide pierdute. După ce italianul Macheda a reacționat nervos în momentul înlocuirii, la 0-1 cu Atromitos, grecul Chatzigiovanis i-a cerut socoteală lui Bölöni în derbyul cu Olympiakos (0-1). La Salonic, cu PAOK, argentinianul Villafáñez s-a supărat la schimbare.

La final, în interviul pentru televiziunea Nova, antrenorul a răspuns iritat: "Villafáñez are probleme. Și de comportament. Eu aștept de la jucător să marcheze goluri, să paseze decisiv, de-abia după aceea putem vorbi de un compromis".

„Lipsește încă vaccinul împotriva virusului”

Apoi, Bölöni s-a îndepărtat de acest subiect, încheind ironic: "Sunt aici de două luni și jumătate. Când am venit, am spus că e nevoie în primul rând de un diagnostic. L-am găsit. Dar, așa cum știți, lipsește încă vaccinul împotriva virusului". 

Boloni i-a certat pe copiii de mingi

Bölöni a mai avut un moment de enervare în timpul partidei de pe "Toumba". Potrivit jurnaliștilor greci, antrenorul lui Pana s-a supărat văzându-i pe copiii de mingi care întârziau cât puteau reluarea jocului în prelungiri, când verzii alergau după egalare. Și le-a cerut pe un ton dur să nu mai tragă de timp. 

Reîntâlnire cu fostul jucător

La sfârșitul întâlnirii, Bölöni a uitat un pic de înfrângere și a discutat puțin cu antrenorul lui PAOK. Pablo García, 43 de ani, din octombrie pe banca alb-negrilor, i-a fost jucător lui Loți chiar la PAOK, în sezonul 2011-2012. Uruguayanul, fost mijlocaș defensiv, 66 de selecții la naționala celestă, a evoluat în carieră și la Milan, și la Real Madrid.

Dani Coman despre marile greșeli ale carierei: „Boloni era la Sporting și îmi făcuse o ofertă, nu trebuia să vorbesc cu anumite persoane”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu ce fel de mască și-a făcut apariția liderul AUR în Parlament: „Este foarte regulamentară, ea este conformă”

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă