Pantelis Kapetanos este gata să se întoarcă în fotbalul românesc! Anunțul făcut de fostul atacant: „Vreau să vin ca antrenor!”

2 săptămâni in urmă 19

Pantelis Kapetanos, fost fotbalist important la CFR Cluj și FCSB, a vorbit despre viitorul său în fotbal și susține că plănuiește să se întoarcă în România, din postura de antrenor.

Fostul atacant a evoluat timp de patru ani în tricoul FCSB-ului și doi ani în cel al CFR-ului.

Pantelis Kapetanos (37 de ani) s-a retras, din cariera de fotbalist, de la Makedonikos Foufas, în vara lui 2019.

Pantelis Kapetanos este gata să se întoarcă în fotbalul românesc

Fostul fotbalist grec susține că s-a simțit foarte bine, în perioada petrecută în România, astfel că plănuiește să se întoarcă în țara noastră, din postura de antrenor.

„Am început acum cariera de antrenor, vreau să iau şi diploma pentru mai sus şi încerc uşor, uşor să fiu antrenor. Normal! vreau şi eu, şi familia mea, pentru mine România e a doua ţară, vreau să vin şi ca antrenor acolo, dar avem timp”, a declarat Pantelis Kapetanos, pentru Telekom Sport.

În plus, Kapetanos a vorbit despre fotbalul din țara natală, dar și despre românii care evoluează în campionatul Greciei, Ionuț Nedelcearu (AEK Atena) și Cristi Ganea (Aris Salonik).

„Aici fotbalul a revenit numai în prima ligă, iar liga a doua are o lună de când a început campionatul. În rest, nu joacă nimeni, nici antrenamente nu se fac. Mi se pare foarte rece. Nu pot să stau să văd un joc la televizor. Ultimul joc a fost AEK – Aris, un derby. La pauză am schimbat.

Aris, anul ăsta, are o echipă foarte bună. Acum e pe locul 2. Cu primul loc s-a terminat, Olympiakos a câştigat deja campionatul, e mult prea sus. Ganea e ok. Nu e aşa cum vreau eu să îl văd, dar joacă. La AEK, acolo sunt nişte probleme cu echipa. Acum a venit şi Manolo Jimenez şi încearcă să facă echipa mai bună, să dea încredere la jucători. Dar anul ăsta nu mai este acel AEK care a fost înainte”, a mai spus Pantelis Kapetanos.

The post Pantelis Kapetanos este gata să se întoarcă în fotbalul românesc! Anunțul făcut de fostul atacant: „Vreau să vin ca antrenor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă