Panică printre turiştii din Eforie Sud, după ce un hotel a luat foc: 80 de persoane se aflau în interior în acel moment

1 lună in urmă 45

Panică, în această dimineaţă, la un hotel din Eforie Sud! Aproximativ 80 de turişti se aflau în interior când un scurtcircuit s-a produs la camera tehnică.

Panică printre turiştii din Eforie Sud, după ce un hotel a luat foc: 80 de turişti se aflau în interior în acel moment

Degajările mari de fum i-au speriat pe oameni, iar 36 dintre aceştia s-au refugiat pe acoperişul clădirii. Rând pe rând, turiştii au fost coborâţi de către pompieri cu ajutorul unei macarale.

Paznicul hotelului a fost singura persoană intoxicată cu fum şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost preluat în siguranţă de un echipaj SAJ şi transportat la Spital pentru mai multe investigaţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă