Panică la PSG în noaptea de Revelion. Cine e internaționalul care a fost înjunghiat în plină stradă

2 săptămâni in urmă 17

Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 14:02

95 citiri

Panică la PSG în noaptea de Revelion. Cine e internaționalul care a fost înjunghiat în plină stradă

Handbalistul Elohim Prandi (23 de ani), component de bază al naționalei Franței, a ajuns în spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori, într-un incident stradal petrecut la Paris.

Anunțul a fost făcut chiar de către clubul PSG: ”Elohim Prandi a fost victima unei agresiuni violente și a suferit mai multe răni în urma loviturilor de cuțit. Jucătorul se află acum în spital și starea sa nu ne dă motive de îngrijorare”.

Conform presei din Hexagon, Prandi a fost înjunghiat în zona plămânilor și a splinei, incidentul având loc pe o stradă din arondismentul 8 al capitalei Franței.

Prandi era convocat pentru Campionatul European de Handbal, care urmează să înceapă în Ungaria și Slovacia (13-30 ianuarie 2022), dar va fi nevoit să rateze turneul final în urma acestui eveniment regretabil.

Citeste si:

Tânăr ucis cu sânge rece în Paris. Șapte persoane l-au înjunghiat și apoi au fugit

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost ucis cu lovituri de cuţit, în arondismentul al XIII-lea, la Paris, agresat de mai multe persoane, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, relatează...

Primul fotbalist care pleacă de la PSG

Mijlocaşul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Rafinha, a fost împrumutat la Real Sociedad până la finalul sezonului. Împrumutul nu este însoţit de o opţiune de cumpărare. În...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă