Panica la metrou dupa ce o fata de 13 ani a alunecat pe sine. Minora a fost salvata fara a fi ranita

1 lună in urmă 1

O fata de 13 ani a alunecat din metrou, luni seara, la statia Piata Unirii 1, dar a fost salvata fara a fi ranita.

Metrorex anunta ca circulatia a fost reorganizata intre statiile Piata Unirii 1 - Eroilor 1, inregistrandu-se intarzieri minime.

"Metrorex informeaza ca astazi, 15.03.2021, la ora 18:54, la statia de metrou Piata Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident in care a fost implicat un calator. Din primele informatii, acesta a alunecat din greseala in calea de rulare, fiind extras fara vatamari corporale. Conform procedurilor care se aplica in astfel de situatii, a fost solicitata interventia echipajelor SMURD si a Politiei Metrou", a transmis, luni seara, Metrorex.

A fost vorba despre o fata de 13 ani, care a fost salvata fara a fi ranita.

"Precizam ca circulatia trenurilor a fost reorganizata intre statiile Piata Unirii 1 - Eroilor 1, inregistrandu-se intarzieri minime. De asemenea, reiteram ca pe parcursul calatoriei este foarte important ca toate regulile de calatorie sa fie respectate de catre utilizatorii serviciului de transport public subteran, in special regula care specifica: > ", a mai transmis compania.

Citeste si:

Drama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TVClotilde Armand a castigat definitiv procesul cu Romprest. Culisele din instanta ale "razboiului gunoaielor" din Sectorul 1Unde mai gasiti locuri libere in tara pentru programarea la vaccinarea anti-Covid. In Bucuresti si 17 judete, niciun loc disponibilMasura drastica a lui Emil Boc: primarul Clujului vrea sa interzica total montarea centralelor de apartament in oras. Motivele invocate de edilDeclaratie controversata a Avocatului Poporului, Renate Weber, la Antena 3: "Vaccinarea anti-Covid este o impunere"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă