PANICĂ într-un bloc din Cluj-Napoca! Un apartament, mistuit de FLĂCĂRI - Ce au făcut locatarii

2 luni in urmă 12

PANICĂ într-un bloc din Cluj-Napoca! Un apartament, mistuit de FLĂCĂRI - Ce au făcut locatarii PANICĂ într-un bloc din Cluj-Napoca! Un apartament, mistuit de FLĂCĂRI - Ce au făcut locatarii

Panică într-un bloc din Cluj-Napoca! Pompierii au intervenit rapid după ce un apartament a luat foc joi în centrul orașului. 

JOI, 12 AUGUST 2021, 14:30

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Un apartament a luat foc joi, 12 august, în jurul orei 13.50, aproape de sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Turzii și Observatorului. Flările ieșeau pe geamul apartamentului, la sosirea pompierilor. 

Purtătorul de cuvînt la ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, în direct la Realitatea PLUS, că pompierii au ajuns la fața locului la scurt timp după declanșarea incendiului, cu trei autospeciale de stingere și o platformă de ridicare.

„Nu a fost un incendiu de o gravitate deosebită. A fost localizat. Am acționat în primele minute cu 2 autospeciale. În acest moment incendiul este lichidat. Au ars materialele depozitate pe balconul apartamentului”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind raportată nicio victimă.

„Nu erau persoane în apartament la momentu lsosirii pompierilor”, a mai precizat reprezentantul ISU Cluj, Ciprian Cornea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă