Panduru n-a avut milă de Poli Iași și Dinamo: „Nu au învățat nimic! Același fotbal slab ca anul trecut, când s-au salvat cum s-au salvat”

3 săptămâni in urmă 2

LIGA 1  ·  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021, 13:53 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 14:15

Basarab Panduru a analizat meciul dintre Poli Iași și Dinamo, scor 1-0, și s-a declarat dezamăgit de prestația celor două echipe.

Cronica meciului Poli Iași - Dinamo 1-0

Fostul internațional a criticat cele două echipe pentru modul în care s-au prezentat în acest sezon, după ce anul trecut au scăpat de retrogradare după ce FRF a decis ca din Liga 1 să nu retrogradeze nimeni la finalul sezonului 2019-2020.

„Nimic nu este întâmplător! Poli Iași şi Dinamo, anul trecut, erau în aceeaşi situaţie. N-au învăţat nimic! S-au salvat cum s-au salvat, dar erau la retrogradare şi anul trecut. N-au învăţat nimic de anul trecut și au ajuns în aceeaşi situaţie. Şi una, şi alta. 

Ai avut timp cu grămada ca să înțelegi ceva. Aceleași lucruri, acelaşi fotbal slab. E o situaţie complicată! Nu vezi nimic care să te facă să crezi că se poate întâmpla ceva bun”, a spus Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

VIDEO

Citește mai multe știri după Poli Iași – Dinamo:

Răscoală la Dinamo! Primii oameni care se ridică împotriva DDB: „Oportuniștii încep să vândă iluzii. Așa se întâmplă când clubul e condus din mijlocul galeriei!”Doi jucători de la Poli Iași, acuzați de blat de suporterii echipei: „Sperăm să nu îi mai vedem niciodată pe teren”

Ce se va întâmpla cu pandemia în câteva luni. Declarații surprinzătoare ale fondatorului BioNTech

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
16:00 FOTBAL, LIGA 1

Sepsi - Gaz Metan

Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
17.00 Turneul de calificare la Jocurile Olimpice la handbal

România - Muntenegru

Prima TV
19:00 FOTBAL, LIGA 2

Rapid - Dunărea Călărași

Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport+

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă