Pandurii a câștigat procesul cu acționarii. Marin Condescu exultă: ”S-a făcut, în sfârșit, dreptate! Urmează să ne reorganizăm și să revenim în Liga 1.” Promisiunea pe care o face față de club și dorința pe care o are de la creditori | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 3

După mai bine de 3 ani de la prima înfățișare a acțiunii intentate în instanță, Pandurii Târgu Jiu a primit, în sfârșit, decizia finală în procesul cu membrii-asociați ai clubului! Miercuri, 24 martie 2021, a avut loc ultimul termen, iar Înalta Curte de Casație si Justiție a publicat, astăzi, 25 martie, decizia.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu în procesul cu cei cinci asociați. Pandurii a câștigat la fond și la apel, dar de data aceasta soluția este definitivă, ICCJ respingând recursurile acționarilor.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Pandurii a câștigat procesul cu acționarii. Marin Condescu exultă: ”S-a făcut, în sfârșit, dreptate! Urmează să ne reorganizăm și să revenim în Liga 1.” Promisiunea pe care o face față de club și dorința pe care o are de la creditori | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă