Pandemia a schimbat modul în percepem viața la oraș. Românii cumpără tot mai des accesorii pentru casă și grădină

1 lună in urmă 97

De Clara Mihociu.
Publicat: 14.04.2021, 08:20.
Actualizat: 14.04.2021, 08:25

Românii sunt mari amatori de grătare încinse, asta ştim. Dar mai nou sunt campioni şi la cumpăratul accesorilor fără de care o ieşire la iarbă verde nu ar avea farmec. În ultimul an, produsele pentru casă și grădină au înregistrat printre cele mai mari creșteri în comerțul online. 

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Shutterstock

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Românii cumpără tot mai des grătare și unelte de grădinărit. În ultimul an, categoriile de produse pentru casă și grădină au înregistrat printre cele mai mari creșteri în comerțul online și trendul se va menține, pe măsură ce o minoritate în creștere face pasul spre viața la curte sau în spații de locuit mai mari.

Pandemia de COVID-19 a schimbat fundamental modul în percepem viața la oraș, arată o analiză a evoMAG. Românii își regândesc opțiunile de trai, din cauza restricțiilor și reevaluează importanța caselor la curte, cu spații verzi, dar și cu zone dedicate de birou pentru lucrul remote și școala online.

În ultimul an, categoriile de produse pentru casă și grădină au înregistrat printre cele mai mari creșteri în comerțul online și trendul se va menține, pentru că cei care fac pasul spre viața la curte sau în spații de locuit mai mari sunt tot mai mulți.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă