Pandemia a dus spre dezastru vanzarile Metrorex, care au atins un minim istoric. Cate cartele s-au vandut in 2020 fata de 2019

1 lună in urmă 9

Restrictiile cauzate de pandemia de COVID-19 au dus la o prabusire a vanzarilor Metrorex in 2020, fata de 2019. Numarul de abonamente si de cartele vandute de institutie a fost unul redus, atrage atentia buletindebucuresti.ro.

Vanzarile de cartele de metrou au atins minime istorice, incepand cu decretarea starii de urgenta instituita ca urmare a pandemiei de COVID-19. Anul trecut, in luna martie, la casele de bilete si la automatele de la intrarea din statii, s-au vandut putin peste un milion de titluri de calatorie, fie ca e vorba de abonamente sau cartele cu numar limitat de calatorii. Cifra este la jumatate fata de vanzarile Metrorex din martie 2019.

In total, in 2020 s-au vandut 14,3 milioane de cartele fata de 25,5 milioane in anul anterior.

Datele furnizate de Biroul de Presa al Metrorex, la solicitarea Buletin de Bucuresti, arata in continuare un trend descendent. Cu exceptia lunilor septembrie si octombrie 2020, cand s-au inregistrat usoare cresteri comparativ cu lunile anterioare, vanzarile au fost in continuare sub jumatatea celor inregistrate in 2019.

Mai mult, comparativ cu luna ianuarie 2020, luna trecuta s-au vandut cu 64% mai putine abonamente si cu 45% mai putine cartele.

CITESTE SI:

Diana Sosoaca, apel la Serviciile Secrete: "Sa opreasca aceasta mazilire a poporului roman". Atac la adresa PSDPovestea romancei care s-a scolit in Italia si Elvetia, apoi a revenit acasa pentru a-si face propriul brand de inghetata molecularaVIDEO Madalin Ionescu si-a scos nevasta din pat, in creierii noptii, pentru o surpriza de proportiiFOTO Cine este singura romanca care a stat la masa cu MessiCodrin Stefanescu, o noua vizita la Liviu Dragnea: "Sperantele si voturile multor romani se afla intr-o celula din Rahova"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă