Pamantul are un "puls al inimii" care afecteaza intreaga omenire. Cum influenteaza aceste energii starea noastra VIDEO

1 lună in urmă 35

Umanitatea a ajuns pe Luna si Marte, cu ajutorul diverselor tehnologii, dar ea nu stie inca toate misterele planetei noastre. Stiati ca Pamantul are un "puls al inimii" si el poate avea un impact asupra locuitorilor Terrei, fara ca acestia sa stie?

In cazul in care nu ati auzit de asa ceva, atunci este bine sa aflati secretul, astfel exista fulgere care lovesc globul de 50 de ori in fiecare secunda, iar rezultatul acestora il reprezinta formarea unor unde electromagnetice de joasa frecventa, care se propaga pe intreaga planeta, potrivit India Times.

Acestea sunt denumite rezonante Schumann sau "bataile inimii" Pamantului si cercetatorii afirma ca ele pot afecta comportamentul uman.

Miscarile, ca niste "valuri de energie", au fost numite astfel in onoarea lui Winfried Otto Schumann si a lucrarilor sale privitoare la rezonantele globale, de la mijlocul anilor '50. Iar prima lor descoperire s-a realizat in anii '60.

Undele oscileaza intre energiile de inalta si joasa frecventa, avand standardul de baza situat la 7,83 Hz, aceasta valoare fiind cea care face referire la "bataile inimii" Pamantului.

Cercetari din trecut au aratat ca aceste unde au un impact negativ asupra oamenilor. Un studiu din 2006 a descoperit ca frecventele respective sunt legate de diferite unde cerebrale. Expertii au numit acest aspect "o coerenta in timp real" ale spectrelor undelor Schumann si ale activitatii creierului, in benzile de frecventa cuprinse intre 6 si 16 Hz.

Rezonanta Schumann poate afecta constiinta umana, considera multi specialisti. De asemenea, duce la cresterea anxietatii si a stresului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă