Paleologu, dupa ce a primit o recenzie negativa de la Cumpanasu: "Imi pare foarte bine ca nu sunt deloc pe placul lui. Contrariul m-ar fi ingrijorat"

2 luni in urmă 5

Fundatia Casa Paleologu a primit o recenzie negativa de la Alexandru Cumpanasu, iar fondatorul, Theodor Peleologu, a reactionat, declarand ca ii "ii pare foarte bine".

Alexandru Cumpanasu a oferit o recenzie Casei Paleologu, o fundatie din Bucuresti care organizeaza cursuri si conferinte pe diverse domenii. "Mie nu imi place de domnul Theodor deloc", a scris Cumpanasu.

Paleologu a reactionat, declarandu-se ingrijorat daca ar fi fost pe placul lui Cumpanasu.

"Imi pare foarte bine ca nu sint deloc pe placul lui Cumpanasu Alexandru. Contrariul m-ar fi ingrijorat. Ii rog pe oaspetii Casei Paleologu sa fie fara grija: ne-a dat "nota proasta", dar n-a pus niciodata piciorul pe aici, asa ca n-ar fi existat nici un risc sa se intersecteze cu acest personaj", a scris Paleologu.

In decembrie 2019, Alexandru Cumpanasu, fost candidat la prezidentiale, a fost facut suspect intr-un dosar al DNA Constanta pentru furnizare de date false intr-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. Dosarul e inca in lucru.

CITESTE SI:

Afacerile BOR. Cum functioneaza masinaria de facut bani prin care Biserica si-a cladit un adevarat imperiu financiarEXCLUSIV VIDEO Fabulos. Imagini de senzatie cu Gica Hagi care canta melodiile lui Dinamo. "Cei ce sunt dinamovisti..."CTP a poreclit-o "senatoarea Baliverna" pe Diana Sosoaca. "Isi infige botul foarte dezvoltat si suge capital politic"Iaurturile cu fructe din comert, otrava "delicioasa" pentru copii. Ce contin, de fapt, de pot provoca probleme majore de sanatateAccident groaznic in Capitala. Doua fetite au murit spulberate de o masina care a intrat pe trotuar. Soferita, batuta de martori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă