Palatul Buckingham, prima reacție la interviul lui Harry și Meghan Markle: ”Problemele legate de rasă, luate foarte în serios”

2 luni in urmă 1

Problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan Markle în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey sunt "îngrijorătoare" şi vor fi abordate în privat de familie, a anunţat Palatul Buckingham, într-o declarație emisă marți seară.

Palatul Buckingham a transmis că "amintirile pot fi diferite", dar problemele sunt "luate foarte în serios". De asemenea, Palatul a afirmat că Familia Regală este "întristată" să afle cât de provocatori au fost aceşti ani pentru cuplu.

"Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei", se arată în comunicat, scrie BBC.

Meghan Markle a spus în cadrul interviului că Harry a fost întrebat de un membru al familiei, fără să dea nume, despre „cât de întunecată” ar putea fi pielea fiului lor Archie, înainte ca bebelușul să se fi născut.

Presiunea crescuse asupra Palatului Buckingham pentru a răspunde după ce Meghan - primul membru de rasă mixtă al familiei regale britanice - a făcut dezvăluiri despre culoarea pielii fiului lor, scriu jurnaliștii britanici.

Prințul Harry a adăugat, în cadrul aceluiași interviu, că declaraţiile nu au fost făcute de către regină sau de prinţul consort.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

palatul buckingham harry meghan markle
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă