Pacientii de la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, lasati in frig de o avarie la instalatia de incalzire

3 săptămâni in urmă 1

Mai multe pavilioane de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi au ramas fara caldura de aproape 24 de ore, in urma unei avarii produsa la instalatia de incalzire. Conducerea unitatii sanitare sustine ca pacientii nu au avut de suferit, intrucat au fost utilizate surse alternative de incalzire.

Managerul spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Florin Rosu a declarat ca o teava de alimentare cu agent termic s-a fisurat vineri dupa-amiaza, astfel ca a fost sistata furnizarea caldurii la etajele pavilioanelor spitalului.

"Am contractat o firma specializata in instalatii de incalzire pentru a remedia avaria in cel mai scurt timp. Instalatia este veche, iar deficientele pot aparea in momente total neprevazute. Pacientii nu au stat in frig, temperaturile fiind de confort termic. Au fost doar unele sectoare afectate, iar pentru acele sectoare s-au gasit masuri alternative", a afirmat managerul unitatii medicale, Florin Rosu, potrivit news.ro.

Rosu a mai spus spus ca nu a fost necesara mutarea pacientilor in alte saloane. In spitalul de Boli Infectioase din Iasi sunt tratati in prezent doar pacienti cu Covid-19.

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"VIDEO SOCANT Mirela Vaida a fost atacata cu un bolovan, de o femeie dezbracata, in timpul emisiunii Acces directMaia Morgenstern, tinta unei afirmatii rasiste la o intalnire a oamenilor de cultura: "Hai s-o facem asa, jid..."VIDEO Presedintele Joe Biden a cazut in timp ce urca pe scara avionului Air Force OneFOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirile
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă