Pachetul oferit de o agenție de turism din București: bilet de avion cu test fals cu rezultat negativ la COVID inclus

1 lună in urmă 19


Polițiștii au făcut, marți dimineață, percheziții la o agenție de turism din București, suspectată că, din ianuarie 2021 și până în prezent, a oferit „contra cost buletine de analize medicale falsificate, cu rezultat negativ” pentru plecări în străinătate, informează Poliția Capitalei, într-un comunicat. 


Polițiștii au făcut percheziții într-un dosar privind infracțiunile de fals în înscrisuri și zădărnicirea combaterii bolilor, anunță Poliția.


„Administratorul societății, o femeie în vârstă de 33 de ani, ar fi întocmit în fals 11 buletine de analize medicale cu rezultat negativ” la detecția COVID-19, „în numele unei societăți medicale” pentru persoane care doreau să călătorească în străinătate, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.


Potrivit unor surse judiciare, firma în cauză ar fi Oz Travel, din Șoseaua Ștefan cel Mare din București, iar agenția de turism respectivă ar fi oferit aceste servicii nu pentru destinații turistice, ci pentru cei care doreau să plece la muncă în străinătate.


Libertatea a contactat telefonic agenția de turism, dar reprezentanții acesteia au spus că momentan nu pot oferi niciun punct de vedere.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă