Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, făcuți praf de Ionel Gane: „Sunt duși cu Sorcova” » Șeful de la Dinamo a schimbat strategia: „Sună jucătorii străini”

1 lună in urmă 12

Întrebat dacă totuși au intrat banii promiși între timp, Gane a negat și a criticat în termeni duri conducerea clubului. „Principalul” de la Dinamo va discuta mâine cu jucătorii săi, pentru a decide ce vor face în continuare, după ce șefii i-au păcălit încă o dată. 

Ionel Gane: „Suntem foarte revoltați cu toții”

„Nimic. Nada! De la spanioli nu mai știe nimeni nimic, de când au plecat, de Sărbători. Cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu și la figurat. Nu au mai dat niciun semn! 

Ne-am întâlnit cu Dorin Șerdean, li s-a promis că până astăzi primesc cel puțin două salarii. După antrenamentul de astăzi am avut o întâlnire cu Dorin Șerdean și alți jucători, iar răspunsul a fost același: «Nu au intrat banii, dar or să vină». 

Suntem foarte revoltați cu toții. Jucătorii au fost supărați astăzi, au existat reproșuri la adresa conducerii. Aici exclud DDB, mă refer strict la partea spaniolă și mai nou la cea de aici, la Dorin Șerdean în speță, care a promis că are o soluție care nu depinde de banii lui Cortacero.

Până unde poate să meargă nesimțirea? Am terminat anul în bătaie de joc, iar acum i-am rugat măcar să nu ne mai mintă dacă nu au nimic. (râde amar) În tabloul ăsta fake făcut de spanioli trebuia să apară un personaj autohton, cineva din zonă (n.r. - Dorin Șerdean), să fie totul perfect. E incredibil ce se întâmplă. 

Singurii care încearcă să facă ceva sunt cei din DDB, care vor să ajungă la un acord cu jucătorii, în așa fel încât să nu se meargă mult mai departe și să plece fotbaliștii. Mâine o să am un antrenament, o să discutăm cu întreaga echipă să vedem ce face. Nu putem continua așa”, a declarat antrenorul „câinilor” la TV Telekom Sport. 

Rămâne Ionel Gane la Dinamo? „E o decizie greu de luat”

Întrebat dacă se gândește să plece în acest context, „Jerry” a spus că nu vrea să lase echipa la greu.

„E o decizie greu de luat, nu pot să plec acum și să las echipa cu 4 zile înainte de a începe returul. Vreau să am o discuție clară cu jucătorii mâine, să vedem ce decizie vom lua împreună. În clubul ăsta nu avem cu cine discuta, mă refer la cei din Spania și Șerdean. Dacă vrei mâine să reziliezi contractul, cu cine o faci? Cine are drept de semnătură, cu cine discuți să-ți dea drumul?”

Ulterior, a dezvăluit cum acționează Pablo Cortacero: ia legătura direct cu jucătorii pentru a le face promisiuni! „Pablo Cortacero le dă mesaje și sună jucătorii străini să le spună că marți sau miercuri intră banii!”.

Am decis la începutul pregătirii că indiferent de situație nu vom întrerupe antrenamentele. Nu este o soluție, dar sincer să fiu nu mai știu, trebuie să vedem ce spun jucătorii.

Am avut o discuție cu Juan Camara, el va veni duminică la antrenament - Ionel Gane, antrenor Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”Un străin de la Dinamo s-a plâns în țara natală: „Trăiesc din economii! Luna ianuarie va fi intensă”

Mihai Albu s-a întâlnit cu iubitul fostei neveste, iar ce i-a zis l-a lăsat mască: 'Cum să-mi spui așa ceva?'

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, FĂCUT DE RÂS de o vedetă TV: 'E cel mai slab în dormitor, așa sunt ăștia cu tatuaje'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă