Pablo Cortacero, pus în gardă de fanii lui Dinamo: „Pe 18 martie îi așteptăm, vom fi peste tot!” + Ipoteză gravă: „Cineva a înlesnit totul”

1 lună in urmă 2

Dinamo joacă astăzi, de la 20:30, pe terenul lui FC Voluntari. Meciul e liveTEXT AICI!

Dinamo așteaptă cu sufletul la gură data de 18 martie, ziua în care se judecă speța în urma căreia Pablo Cortacero poate reveni ca șef al „câinilor”. Fanii din programul DDB au emis un comunicat dur, cu multe amenințări directe și cu un limbaj agresiv. Îi transmit investitorului spaniol că vor pune presiune și lansează o ipoteză gravă, aceea că persoane cu funcții importante în statul român au înlesnit preluarea clubului de către Cortacero. 

DDB îl amenință pe Pablo Cortacero

„Pe 18 martie, peste 10 zile, vom arăta că SUNTEM ROMÂNI ȘI NE VOM APĂRA PĂMÂNTUL, CLUBUL ȘI ISTORIA!

Acea istorie pângărită de un grup de ”binevoitori” din Granada și Alba Iulia (un oraș de oameni curați la suflet, dar care nu-l vor ierta niciodată pe șobolanul rozaliu). Niște personaje care au crezut că au găsit la Dinamo locul cel mai bun de spălat banii lor murdari și de sifonat banii cinstiți ai suporterilor și ai clubului.

VOM FI PREZENȚI PESTE TOT. Inclusiv în spațiul public al unei instituții publice, cum este Tribunalul București. Avem acest drept. Și avem dorința să-i privim de aproape pe cei care au venit să devalizeze clubul Dinamo. PÂNĂ ACUM aceste năpârci și săgețile lor n-au avut ocazia să de ochii cu noi. Dar peste 10 zile îi așteptăm.

Până acum, INSTITUȚIILE IMPORTANTE ALE STATULUI i-au întâmpinat pe acești pseudo-investitori doar cu pâine și cu sare. I-au primit pe balconul Ministerului și le-au arătat Bucureștiul. Le-au întins covorul roșu și le-au promis că le vor așeza la picioare tot ce vor cere. Cineva s-a implicat și a înlesnit toată mizeria aceasta, pentru a acoperi alte mizerii. A SOSIT MOMENTUL CA INSTITUȚIILE STATULUI SĂ APERE UN BRAND ȘI O ISTORIE CARE APARȚIN ROMÂNILOR!

Pe 18 martie VOM FI PESTE TOT! Chiar și acolo unde șarlatanii se așteaptă cel mai puțin. Vom fi prezenți de la porțile Cetății, până la Tribunalul București. Iar la Ambasada Spaniei, vom avea români cu părul alb și steagul tricolor în mâini”, se arată în comunicatul emis de DDB. 

VIDEO. Constantin Eftimescu, apariție rară » Șeful din acte de la Dinamo dezvăluie noua promisiune a spaniolilor: „I s-a dat mesaj contabilei”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ipoteză nouă legată de Cortacero și implicarea la Dinamo: „Poate a fost mințit” » Mesaj clar pentru board-ul DDBEXCLUSIV Numele lui a apărut pe lista lui Dinamo și Poli Iași, dar e categoric: „Eu nu las omul în drum. Nu mă interesează”

Anul trecut, Walter Zenga anunța divorțul: „Nu o mai recunosc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani.„ Neașteptat ce a făcut public acum

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. E fostă vedetă PRO TV și arată senzațional
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă