Pablo Cortacero, o nouă reacție care îi scoate din sărite pe fani: „Am făcut deja transferul, banii ar fi trebuit să intre”. De ce spune că DDB nu va conduce niciodată Dinamo

1 lună in urmă 8

Pablo Cortacero a rupt tăcerea și a vorbit despre situația dramatică de la Dinamo. A spus că el este vinovat pentru că jucătorii nu și-au luat banii și spune că a transferat deja cinci milioane de euro, doar că milioanele de euro ajung mai greu în România.

Pablo Cortacero, declarații incendiare. Omul de afaceri a încercat să răspundă acuzațiilor din ultima vreme. A spus din nou că 5 milioane de euro sunt pe drum, doar că banii ajung mai greu în România.

„S-a făcut transferul pe 20 ianuarie și banii ar fi trebuit să intre deja la First Bank. Dar nu mai vreau să spun nimic. Când vor intra banii, vor scoate un document și o să anunț. Dar deja depinde de bancă. În fiecare zi se verifică la bancă dacă au intrat sau nu banii.

Dar știţi de ce nu intră banii?

Ca să intre 5 milioane de euro în România nu este atât de ușor. Dar transferul s-a făcut”, a declarat omul de afaceri din Spania pentru „Fanatik”.

„Eu sunt principalul vinovat”

Pablo Cortacero a spus că el este unul dintre vinovații de situația dificilă de la gruparea din „Ștefan cel Mare” și este convins că Dinamo nu va ajunge la faliment.

„Eu sunt principalul responsabil pentru că banii nu au ajuns în club deocamdată. Că sunt o mulțime de oameni neplătiți din cauza mea. Sunt responsabil, dar Dinamo nu va intra în faliment. Nu se va ajunge în niciun faliment.

Eu am prezentat hârtiile conform cărora banii au ieșit din bancă la tribunal, am prezentat cine este în spatele meu din punct de vedere economic ca să vadă că nu am venit să băgăm clubul în faliment”, a mai spus Cortacero.

Pablo Cortacero, întrebare cheie pentru fanii din DDB

Omul de afaceri din Spania are și un mesaj pentru fanii din „DDB”. Declarațiile patronului îi vor înfuria pe fanii grupării din „Ștefan cel Mare”.

Întreb și eu, ce se va întâmpla cu DDB când vor intra banii? Ei sunt convinși că nu vor intra banii. Fac lucruri ilegale pentru le e frică de faliment. Eu am totul pregătit, cu oameni din Spania, oameni de încredere din România. Eu și acum sunt patron și președinte, o spune Registrul, nu o spun eu.

Știu că Dinamo are nevoie de mulți bani. Vor intra acum 5 milioane de euro și vom mai face o mărire de capital în aprilie de încă 5 milioane de euro.

Cu două măriri de capital clubul va fi sănătos din punct de vedere financiar. Va trebui schimbată toată structura clubul. Iar cu DDB, ei își vor continua programul lor, dar ei nu vor putea niciodată să conducă Dinamo.

E ca și cum eu intru într-o casă a cărui patron nu sunt și nu mai vreau să ies de acolo. Cum nu e patronul acasă, atunci o iau eu. Dar are un patron, eu” , a mai spus Cortacero.

The post Pablo Cortacero, o nouă reacție care îi scoate din sărite pe fani: „Am făcut deja transferul, banii ar fi trebuit să intre”. De ce spune că DDB nu va conduce niciodată Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă