Pablo Cortacero, ”mână în mână” cu jucătorii plecați de la Dinamo? Scenariu surprinzător lansat: ”Vor împărți banii”

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Cristi Pulhac, fotbalist important în istoria recentă a lui Dinamo, a lansat un scenariu surprinzător pentru prezența lui Pablo Cortacero și a fotbaliștilor cu salarii imense pentru Liga 1. Concret, fostul fundaș a transmis că, de fapt, jucătorii veniți vara trecută, care între timp au plecat, ar avea o înțelegere cu acționarul majoritar, conform căreia cele două părți vor împărții banii încasați de fotbaliști în urma memoriilor depuse la FIFA.

Cristi Pulhac, scenariu neașteptat pentru Dinamo

Nu poți să iei un jucător care n-a avut niciodată salariul ăla, să-l aduci în România și să-i dai o grămadă de bani. N-ai cum! S-a vrut chestia asta, probabil vor să scoată bani din club.

Jucătorii care au plecat, au depus memorii și vor scoate banii din club, probabil că-i vor împărți cu Pablo Cortacero. Din punctul meu de vedere, asta a fost situația. Probabil sunt mână în mână. Au adus numai jucători spanioli, prin impresarii pe care îi cunoșteau.

Își vor scoate banii când vor fi plătiți jucătorii. Au mâncat bine, au dormit bine, dacă mai scot și niște bani, a fost frumos la Dinamo”, a declarat Cristi Pulhac, la ProX.

În același timp, Cristi Pulhac speră ca Nicolae Badea, cel care a sponsorizat echipa în finalul anului trecut, să revină oficial la club, în conducere.

Cel mai bine ar fi ca Nicolae Badea să revină la Dinamo. Cred că, în principiu, domnul Badea va reveni la Dinamo, dacă se va rezolva problema de la club”, a transmis Cristi Pulhac.

În ultimele luni, din cauza restanțelor salariale, de la Dinamo au plecat Tomas Mejias, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle și Aleix Garcia, dar în următoarele săptămâni i-ar putea urma Ante Puljic, Paul Anton sau Adam Nemec, fotbaliștii care au recunoscut că au ajuns la ”capătul răbdării”.

Etichete: cristi pulhac , probleme financiare dinamo , pablo cortacero , restante salariale dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă