Pablo Cortacero își vinde acțiunile de la Dinamo! Ce sumă ar urma să încaseze spaniolul

1 lună in urmă 39

Pablo Cortacero este pregătit să se despartă de Dinamo, după ce a primit o ofertă concretă pentru a vinde pachetul majoritar de acțiuni pe care le deține prin firma Lotus.

Pablo Cortacero a venit al Dinamo înainte de începutul sezonului 2020 – 2021, dar echipa din „Ștefan cel Mare” a avut mai mari probleme după ce clubul a fost preluat de investitorii spanioli de la Ionuț Negoiță.

Conform site-ului Doarromânia.ro, Pablo Cortacero a primit o ofertă de la in investitior român care nu dorește să se afle numele lui până când nu va reuși să preia clubul de la spaniol.

Pablo Cortacero își vinde acțiunile de la Dinamo

Afaceristul român i-ar fi înaintat oferta de un milion de euro lui Dorin Șerdean, iar în suma aceasta este inclus și împrumutul pe care l-a făcut spaniolul Pablo Cortacero către gruparea din „Ștefan cel Mare”, 550.000 de euro.

Astfel, Pablo Cortacero ar urma să rămână cu un profcit de 450.000 de euro după scurta perioadă petrecută la conducerea clubului din „Ștefan cel Mare” în care a dus echipa aproape de faliment.

Cornel Țălnar l-a găsit pe românul care vrea să preia clubul de la Pablo Cortacero

Cel care l-ar fi găsit pe investitorul român care vrea să preia echipa de la Pablo Cortacero ar fi Cornel Țălnar. Acesta este director tehnic la formația din Ștefan cel Mare și până la Adunarea Generală a Acționarilor era și membru în Consiliul de Administrație.

Conform sursei citate mai sus, Cornel Țălnar și Dorin Șerdean sunt cei care se ocupă de tratativele între cele două părți, cei doi fiind din Alba Iulia și au fost implicați încă de la început în afacerea spaniolă.

Pablo Cortacero i-ar fi spus lui Dorin Șerdean că este încântat de oferta primită pentru a ceda clubul în această iarnă, iar discuțiile dintre cele două părți sunt foarte avansate.

The post Pablo Cortacero își vinde acțiunile de la Dinamo! Ce sumă ar urma să încaseze spaniolul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă