Pablo Cortacero, interzis în România! Dumitru Dragomir: „Să nu mai vină! Dacă se întoarce, o să-l alerge fanii lui Dinamo pe calea ferată din Giulești!” EXCLUSIV

1 lună in urmă 3

Dumitru Dragomir nu-l iartă pe Pablo Cortacero! Deși a fost pus la zid de ultrașii lui Dinamo, pe vremea când era unul dintre conducătorii fotbalului românesc, fostul șef al LPF a mărturisit pentru ProSport că spaniolul va avea viață grea cu fanii din „Ștefan cel Mare”, dacă se va întoarce în România.

Pablo Cortacero nu s-a prezentat la Tribunalul București, la procesul pe care spaniolul l-a intentat clubului din „Ștefan cel Mare” imediat după ce a fost eliminat din CA.

Spaniolul n-a avut câștig de cauză, iar Dumitru Dragomir este convins că Pablo Cortacero și oamenii lui au primit lovitura decisivă.

Dumitru Dragomir îl amenință pe Pablo Cortacero: „O să îl alerge fanii lui Dinamo pe calea ferată!”

Pablo Cortacero și Alex Couto Lago au dat clubul în judecată și au sperat să fie repuși la conducerea lui Dinamo, iar Dumitru Dragomir este sigur că spaniolii nu mai au ce căuta în România, după ce Tribunalul nu le-a dat dreptate, în prima instanță.

„Pablo Cortacero să nu mai vină în România! Ce să mai caute aici? O să îl alerge fanii lui Dinamo pe calea ferată din Giulești, la câte a făcut. Spaniolul ăsta a crezut că se poate pricopsi de pe urma lui Dinamo. Sunt niște mici escroci oamenii aceștia aduși de Cortacero. Ei au crezut că pun mâna pe club, dar nu le-a ieșit”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Cortacero și Couto au posibilitatea să conteste hotărârea dată de Tribunal în termen de 30 de zile.

Dumitru Dragomir: „Dinamo scapă de retrogradare, ia și licența!”

Deși vor juca iar în play-out, „câinii” primesc vești bune de la Dumitru Dragomir, care crede că Dinamo va avea evita retrogradarea, dar va lua și licența.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate. După ce DDB a câștigat procesul cu Pablo Cortacero, suporterii acționari anunță că au mai obținut 100 de mii de euro din partea unui sponsor al clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Dinamo va scăpa de retrogradare, va lua și licența, dar va avea probleme în continuare”, a mai afirmat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

The post Pablo Cortacero, interzis în România! Dumitru Dragomir: „Să nu mai vină! Dacă se întoarce, o să-l alerge fanii lui Dinamo pe calea ferată din Giulești!” EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă