Pablo Cortacero încinge spiritele în „Ștefan cel Mare” și își anunță revenirea la Dinamo. „Vin cu multă dorință să schimb lucrurile!” | EXCLUSIV

5 zile in urmă 14

Pablo Cortacero, spaniolul care a devenit persona non grata la Dinamo, a vorbit pentru ProSport despre planurile sale de viitor și încinge spiritele în „Ștefan cel Mare” înainte de play-out-ul Ligii 1.

Spaniolul care a deschis un nou proces cu formația din „Ștefan cel Mare”, al doilea după venirea sa la gruparea din „Groapă”, încinge spiritele la echipa condusă de Gigi Mulțescu.

Deși s-a vehiculat că ar fi ajuns de urgență în România după eșecul suferit de Dinamo pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-1, în etapa 29 din Liga 1, Pablo Cortacero a dezvăluit pentru ProSport că nu se află în București, dar că o să revină în țara noastră în zilele următoare.

Pablo Cortacero revine la Dinamo cu planuri mari

Totodată, Pablo Cortacero și-a exprimat dorința să facă anumite schimbări la clubul din „Ștefan cel Mare”, deși de la finalul anului 2020 a plecat din România și a lăsat echipa pe mâinile fanilor din programul DDB, cei care au și plătit peste un milion de euro pentru a lua licența UEFA și de Liga 1 în ultima zi a lunii martie.

„Am vazut că au apărut zvonuri că sunt în București, dar nu sunt adevărate. O să vin în câteva zile cu multă dorință să schimb lucrurile”, a spus Pablo Cortacero pentru ProSport.

Câți bani a investit Pablo Cortacero la Dinamo

Conform unori informații oferite de Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, Pablo Cortacero ar fi investit la gruparea din „Ștefan cel Mare” 500 – 550.000 de euro, deși inițial promitea că va scoate din buzunar 10 milioane de euro.

„Din ce știu, Pablo Cortacero a investit în jur de 500.000 – 550.000 de euro, bani care s-au dus spre cheltuielile curente ale clubului, spre foștii angajați. Ultimii bani au venit în august, nu știu exact unde s-au dus banii. Eu am venit în octombrie și de-atunci n-au mai venit banii”, declara Radu Birlică, conform Pro X.

The post Pablo Cortacero încinge spiritele în „Ștefan cel Mare” și își anunță revenirea la Dinamo. „Vin cu multă dorință să schimb lucrurile!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă