Pablo Cortacero face ședință la Dinamo! Acționarii din „Ștefan cel Mare” se reunesc pentru a discuta majorarea de capital

3 luni in urmă 8

Pablo Cortacero a anunțat că va organiza o ședință cu membrii Consiliului de Administrație al lui Dinamo, abia peste o lună.

Pe ordinea de zi a acestei întâlniri vor fi două mari subiecte: majorarea capitalului cu 5 milioane de euro și modificarea structurii Consiliului de Administrație.

Clubul din „Ștefan cel Mare” a informat printr-un comunicat postat pe rețelele sociale că această ședință va avea loc luna viitoare, pe 21 decembrie, de la ora 11:00.

Pablo Cortacero a anunțat ședința la Dinamo

Pablo Cortacero a anunțat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, că a virat o sumă importantă de bani în conturile clubului Dinamo, însă aceasta întârzie să apară. Tot atunci, spaniolul a făcut anunțul și în ceea ce privește discuțiile privind majorarea capitalului cu suma de 5 milioane de euro.

Noul conducător de la Dinamo va prezenta și noua structură a Consiliului de Administrație, format în prezent din Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Costantin Eftimescu, Cristian Hîldan și, desigur, Pablo Cortacero.

„Președinte al Consiliului de Administrație al clubului din Ștefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948 SA, ședința fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societății.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acțiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, în care va fi stabilit și bugetul de venituri și cheltuieli pentru sezonul competițional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toți acționarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administrație prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administrație al clubului este format din Pablo Cortacero (președinte), Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan”, se arată în comunicatul clubului Dinamo București.

Convocare pentru Adunarea Generală a Acționarilor

București, 23 noiembrie 2020. Președinte al Consiliului de…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 23 noiembrie 2020

The post Pablo Cortacero face ședință la Dinamo! Acționarii din „Ștefan cel Mare” se reunesc pentru a discuta majorarea de capital appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă