„Pablo Cortacero a venit în România și ședința pentru mărirea capitalului se ține!” UPDATE | S-a încheiat întrunirea de la tribuna oficială

2 luni in urmă 17

Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre ședința care va avea loc împreună cu Pablo Cortacero, în cursul zilei de luni, 21 decembrie.

UPDATE | Ședința ce a avut ca temă mărirea de capital s-a încheiat în jurul orei 14:10. După întrunirea ce a avut loc la tribuna oficială a stadionului din „Ștefan cel Mare” niciun oficial al roș-albilor nu a dorit să ofere vreo declarație!


Așa cum a anunțat în urmă cu o lună, Pablo Cortacero va susține o ședință alături de Consiliul de Administrație al lui Dinamo, cu privire la mărirea de capital.

Radu Birlică a anunțat că Pablo Cortacero a revenit în România, iar ședința respectivă va avea loc.

Radu Birlică a anunțat că Pablo Cortacero a revenit în România

„Din ce am auzit, am înțeles că ședința se ține și că ar fi venit în România, dar nu știu nici eu 100%, pentru că nu au detalii. Nu am auzit despre chestia asta (n.r. despre niște bani intrați în conturile clubului), știu doar de ședința asta care e foarte importantă pentru majorarea capitalului. Auzeam toți dacă intrau bani în cont.

E foarte greu. Eu sunt în discuții cu foarte multă lume, dar având în vedere incertitudinea asta, toată lumea așteaptă. Mi-au spus «Hai să vedem ce se reglează și din ianuarie reluăm discuțiile». Dinamo este atractiva din punct de vedere al publicității, însă situația nu mi-a dat voie să accesez fonduri de la companii”, a spus Radu Birlică, la ProSport Live.

Nicolae Badea a sponsorizat clubul Dinamo

„Domnul Badea a plătit toate cheltuielile aferetnte ultimelor două meciuri din finalul anului. E un contract ok pentru noi în perioada asta în care nu am avut niciun ban.

Gestul dumnealui e de mare laudă, vă spun sincer că ne era greu să facem rost de bani în perioada asta. Eu am învățat că în fotbal ce e astăzi rău mâine poate să fie bine, dar și invers”, a spus Radu Birlică.

Întrebat dacă va mai continua la Dinamo în cazul în care lucrurile nu se vor îmbunătăți, Radu Birlică a dat de înțeles că se gândește să plece: Vă dați seama că toată luea trebuie să trăiască, indiferent cum”.

The post „Pablo Cortacero a venit în România și ședința pentru mărirea capitalului se ține!” UPDATE | S-a încheiat întrunirea de la tribuna oficială appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă