Pablo Cortacero a revenit în România! Se anunță o nouă „revoluție” la Dinamo | EXCLUSIV

4 luni in urmă 17

Dinamo se schimbă din temelii după venirea investitorilor din Spania! După ce la echipă au ajuns foarte mulți jucători spanioli, Pablo Cortacero este decis să facă curățenie și în conducerea clubului.

Cortacero, prezent la meciul pierdut de Dinamo cu Chindia, scor 0-1, a revenit azi în România. El a sosit alături de mai mulți oameni care ar urma să vină la Dinamo. „Suntem convinși că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo și împreună putem deveni acea forță care să aducă rezultatele așteptate de câțiva ani de toată suflarea alb-roșie. Doar împreună cu suporterii noștri putem fi cei mai buni”, a fost mesajul lui Pablo Cortacero, prin intermediul Biroului de Presă a lui Dinamo, în urmă cu mai bine de o lună.

Pablo Cortacero, din nou în România

Pablo Cortacero a ajuns azi în România și este cazat la hotelul Ramada, din București, iar luni ar urma să fie prezent la meciul pe care Dinamo îl joacă pe teren propriu cu UTA. Acesta a venit din Spania alături de mai multe persoane pe care are de gând să le aducă la Dinamo.

ProSport a scris despre faptul că spaniolul vrea să schimbe Consiliul de Administrație.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu două săptămâni, Dorin Șerdean va face parte din Consiliului de Administrație al clubului Dinamo, post pe care spaniolii i l-au promis încă de la început.

Ceilalți români vor fi însă înlăturați din conducerea clubului. Totuși, Pablo Cortacero a fost sfătuit să îl păstreze pe Cristian Hîldan, pentru a nu avea probleme cu suporterii.

Acționarul spaniol nu s-a hotărât încă asupra noii componențe a Consiliului de Administrație, însă este hotărât să îl completeze cu membri de origine spaniolă. Dinamoviștii au însă de așteptat 45 de zile pentru a face schimbările dorite, pentru că trebuie ca acestea să fie anunțate în Monitorul Oficial.

The post Pablo Cortacero a revenit în România! Se anunță o nouă „revoluție” la Dinamo | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă