Pablo Cortacero a promis bani pe WhatsApp la Dinamo! Căpitanul Ante Puljic a râs: „Dacă nici acum nu vă trimit banii…”

2 luni in urmă 22

Dinamo are mari probleme financiare, jucătorii încep deja să plece din „Ștefan cel Mare”, dar Pablo Cortacero promite iar milioane de euro. Problema este că fotbaliștii nu mai cred promisiunile celui care a adus Dinamo în pragul falimentului.

Spaniolul venit în locul lui Ionuț Negoiță nu și-a respectat promisiunile, iar Ante Puljic a început să râdă, atunci când Pablo Cortacero a anunțat că va vira 1,5 milioane de euro.

Fără să primească vreun ban de când Pablo Cortacero a ajuns în „Ștefan cel Mare”, dinamoviștii au ajuns la a treia victorie la rând în toate competițiile, ultima dintre ele la Pitești, cu FC Argeș, scor 1-0.

Pablo Cortacero, promisiuni pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Dinamo: „Dacă nici acum nu vă trimit banii…”

Ante Puljic a primit un mesaj pe WhatsApp din partea lui Cortacero: omul de afaceri a promis că salariile restante vor intra miercuri. Căpitanul lui Dinamo a început însă să râdă când a văzut mesajul, convins fiind că e nouă minciună din partea spaniolului.

„Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată”, le-ar fi transmis Pablo Cortacero jucătorilor lui Dinamo.

„Nu mă tem de falimentul lui Dinamo. Am văzut că oameni ca Birlică au spus că trebuia să rămânem până în decembrie sau până la finalul turului. Dacă domnul Birlică e atât de puternic pe marketing, ar fi trebuit să facă rost de bani ca să ne țină până în 20 decembrie. De asta e director de marketing, să aducă bani în club.

Să-și vadă fiecare de treaba lui și să-și facă treaba bine. Cei care nu și-au făcut treaba bine sunt cei din administrativ, inclusiv domnul Birlică. Ar trebui să aducă bani în club și să plătească acești jucători”, a declarat Cosmin Contra, la PRO X.

The post Pablo Cortacero a promis bani pe WhatsApp la Dinamo! Căpitanul Ante Puljic a râs: „Dacă nici acum nu vă trimit banii…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă