Pablo Cortacero a început să dea vina pe „greaua moștenire”. „Aceste probleme vin din cealaltă epocă”. Câte puncte a pierdut Dinamo din cauza greșelilor de arbitraj

4 luni in urmă 21

Dinamo a început rău campionatul. Echipa lui Cosmin Contra se află pe locul 14 și a câștigat doar 5 puncte, în șapte etape. Anul trecut, pe vremea aceasta, echipa din „Ștefan cel Mare” stătea mai bine la capitolele puncte câștigate și loc în clasament. Ca să nu mai vorbim că bugetul de salarii nu era atât de mare. Pablo Cortacero nu este îngrijorat și spune că Dinamo a pierdut șase puncte din cauza greșelilor de arbitraj.

Este fierbere mare la Dinamo. Echipa a câștigat un singur meci în șapte etape, iar fanii au cerut plecarea lui Cosmin Contra. Noul acționar principal a spus că nu se gândește la așa ceva și că merge mai departe pe mâna fostului selecționer al naționalei României. Spaniolul este convins că Dinamo este echipa cea mai dezavantajată de arbitraj. Au fost probleme și la meciul cu FCSB, și la partida cu CS Universitatea Craiova. Rezultatele ambelor confruntări au fost decise de două lovituri de la 11 metri.

„Domnule Cortacero, ce părere aveți despre meciul cu Universitatea Craiova?

Sunt dezamăgit atât de rezultat, cât și de maniera de arbitraj. Dar nu vreau să neg ceea ce este evident, că echipa ar fi trebuit să dea mai mult pe teren. Cu toate acestea, dacă stați și calculați, din punctul meu de vedere Dinamo a pierdut 6 puncte din cauza erorilor de arbitraj”, a declarat acționarul principal pentru doardinamo.ro.

„Am moștenit multe lucruri negative”

Pablo Cortacero este convins că totul este împotriva lui Dinamo. Și spune că trupa din „Ștefan cel Mare” decontează acum greșelile din trecut. A fost un atac direct la Ionuț Negoiță.

„Am moștenit multe lucruri negative odată cu cumpărarea clubului. Aceste probleme vin din cealaltă epocă. Ceea ce mă surprinde este că totul este contra lui Dinamo. Sunt lucruri pe care îmi este greu să le înțeleg. Noi am avut controlul partidei, dar jucătorii s-au deconcentrat după primirea acelui penalty.

Ceea ce pot să asigur este că vom face tot ce este necesar ca arbitri de acum să ne trateze cu respect, nu vrem favoruri, dar nu se poate ca jucătorii noștri să fie ținuți, împinși și să nu se dicteze nici fault și noi să primim un penalty atât de ușor”, a mai spus omul de afaceri spaniol.

Pablo Cortacero, mesaj pentru jucătorii lui Cosmin Contra

Pablo Cortacero a recunoscut că seria de trei înfrângeri consecutive a adus tensiune la club. Speră ca jucătorii să găsească rapid drumul spre victorie.

„Nu eram campioni nici când am bătut cu 3-1 și nici acum nu suntem echipă slabă că am pierdut niște meciuri. Suntem preocupați, nervoși chiar de ceea ce se întâmplă, dar trebuie să fim conștienți că această echipă este construită de câteva săptămâni, sunt 14 jucători noi, majoritatea care vin din alte țări, cu o altă cultură, au nevoie de timp de adaptare pentru a da ceea ce este mai bun.

Mesajul meu pentru jucători este că și în aceste condiții, aștept mai mult de la ei și sper că cu Sepsi va fi bine și echipa ca un tot unitar va da mai mult, va fi mai concentrată decât în meciul cu Craiova”, a mai spus Cortacero.

The post Pablo Cortacero a început să dea vina pe „greaua moștenire”. „Aceste probleme vin din cealaltă epocă”. Câte puncte a pierdut Dinamo din cauza greșelilor de arbitraj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă