(P) S-a lansat smartphone-ul care te face vedetă pe Insta Stories

2 zile in urmă 16

Noul brand cool al momentului, OPPO, lansează un nou telefon de top printr-o abordare creativă, și anume prima lansare de produs din România prin intermediul stories-urilor. Astfel, modelul OPPO Reno5 5G, va fi lansat astăzi, printr-un maraton de stories, precum și a unui clip video experiment, prezentat oficial la 17:00 pe contul de Instagram @oppomobilero. Tot conținutul din timpul lansării a fost filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G și reprezintă o incursiune în lumea unor tineri artisti, care încearcă să își spună povestea zi de zi prin intermediul rețelelor de socializare.

Clipul experiment a fost filmat direct în formatul stories-urilor din social media de către o echipă de producție coordonată de tânărul regizor Matei Mocanu, care s-a lăsat inspirat de funcțiile video integrate în OPPO Reno5 5G, precum Ultra Steady Video 3.0 sau AI Highlight Video.
„Stories-urile sunt modalitatea preferată de exprimare a tinerilor de pretutindeni, astfel că, atunci când am primit provocarea de a regiza un clip care să urmeze regulile de compoziție a unei povesti moderne, mi-am dat seama că potențialul creativ al unui asemenea experiment depășește cu mult provocările de a filma și monta într-o manieră neconvențională. Bineințeles, aliatul nostru de nădejde a fost un smartphone care impresionează la capitolul performanțe video, și anume OPPO Reno5 5G, care ne-a surprins și ne-a lăsat să experimentăm cadre și abordări diferite.” a declarat Matei Mocanu, regizor din noua generație.

Tinerii artiști, care fac parte din campania de lansare locală a seriei Reno5, Film your story, și a căror poveste a fost redată prin intermediul stories-urilor, sunt Daniel Rădulescu – sculptor, Andrei Morariu și Bogdan Costea – fondatorii brandului de accesorii Optimef, Marius Fierașcu - fashion designer, Mihai Zgondoiu – artist/curator si Diana Iulia Roman – actriță, aceștia fiind apreciați atât pentru talentul și munca depuse, cât și pentru conținutul creativ pe care îl postează constant în rețelele de socializare.

Noul OPPO Reno5 5G dispune de mai multe funcții video care îl transformă în aliatul de nădejde al creatorilor de continut video, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0.

AI Highlight Video utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

În ceea ce priveste noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

OPPO Reno5 atrage prin design-ul premium, ecranul AMOLED cu o rată de refresh de 90Hz si margini edge-to-edge, precum si a dimensiunilor ultra slim – telefonul are o greutate de 172g și doar 7,9 mm grosime. Senzorul de amprentă este integrat sub display ceea ce ofera o deblocare instantă, păstrând în același timp securitatea datelor.

Iar, când vine vorba despre baterie și încărcare, OPPO Reno5 5G impresionează datorită bateriei de 4300 mAh și a tehnologiei de încărcare rapide SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

OPPO este prezent pe piața din România de mai puțin de 1 an, perioadă în care a început deja să câștige popularitate, produsele companiei fiind alese de din ce în ce mai mulți români. Cele mai noi smartphone-uri lansate de companie sunt Reno5 5G si Reno5 Lite, disponibile în magazine online și offline începând cu 10 aprilie.

Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange și, Vodafone, .

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă