(P) Farmacia Ana Maria - 5 motive pentru care să devină farmacia ta de suflet

3 săptămâni in urmă 14

O farmacie reprezintă prin natura sa, un aliat de nădejde pentru rezolvarea problemelor de sănătate sau a nevoilor fiecăruia dintre noi. Gama variată de medicamente, produse de îngrijire corporală, produse special create pentru copii, articole sanitare variate, sunt câteva lucruri ce recomandă o farmacie. Farmacia Ana Maria dispune de un stoc complet de medicamente, produse cosmetice variate, produse pentru cei mici, pentru toată familia.

(P) Farmacia Ana Maria - 5 motive pentru care să devină farmacia ta de suflet

(P) Farmacia Ana Maria - 5 motive pentru care să devină farmacia ta de suflet

Farmacia Ana Maria oferă sfaturi personalizate fiecărui pacient

Farmaciștii din cadrul Farmaciilor Ana Maria oferă consiliere fiecărui pacient atunci când achiziționează medicamente, asigurându-ne că urmează tratamentul corespunzător afecțiunilor specifice, îi ajută pe aceștia să înțeleagă cum funcționează medicamentul prescris și cum să-l administreze și de cele mai multe ori, îl consiliază în privința diverselor probleme cu sugestii pentru îmbunătățirea calității vieții.

Servicii de calitate pentru fiecare pacient

Fiecare pacient în parte necesită anumite servicii. O farmacie care își respectă pacienții le oferă acestora cele mai bune servicii, pentru ca aceștia din urmă să beneficieze în scurt timp de medicamentele parvenite, sfaturi ideale, ajutor în înțelegerea funcționării medicamentelor. Un farmacist îl va ajuta pe pacient să găsească medicamentele dorite la raft, îi va prezenta diverse oferte și variante potrivite problemelor de sănătate și nevoilor individuale sau îl va ajuta să facă rost de medicamente, în cazul în care acestea nu se află în stoc la momentul respectiv.

Beneficiază de o rețea vastă de farmacii în țară

Farmacia Ana Maria funcționează pe piața din România de peste 30 de ani. Acest lucru a dus inevitabil la crearea unei vaste rețea farmacii în toată țara, astfel încât pacienții să se bucure de cele mai calitative servicii de asistență. Nu doar că s-a extins cu un număr mare de farmacii, beneficiază și de cei mai buni și pregătiți farmaciști în domeniu, fiind farmacia dedicată oricăror nevoi, punând la dispoziția tuturor medicamente cu și fără prescripție medicală, articole de îngrijire medicală sau îngrijire corporală și produse pentru copii.

Prețuri corecte pentru medicamente și timp de așteptare mic

Farmacia Ana Maria vine în ajutorul pacienților cu prețuri corecte în ceea ce privește achiziția medicamentelor, a suplimentelor alimentare, accesoriilor medicale sau a produselor dermato-cosmetice și pentru copii. De altfel, profesionalismul farmaciștilor se remarcă în momentul în care pacienții nu așteaptă mult timp la coadă atunci când își achiziționează medicamente.

Oferă servicii profesioniste de optică medicală

Un lucru extraordinar de benefic pe care îl putea oferi Farmacia Ana Maria, pe lângă serviciile de calitate, sfaturi individualizate și prețuri corecte pentru medicamente, este înființarea unui serviciu profesionist de optică medicală, cu prețuri avantajoase și servicii versatile. Pacienții pot beneficia de examen fund de ochi, determinări de dioptrii, examen de cristalin și suport în alegerea unor ochelari de vedere potriviți.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă