(P) E Show SuperSocial și în Cupa Africii! Pariurile se pun în aplicația Superbet, iar argumentele sunt LIVE, de la ora 20:00!

2 săptămâni in urmă 9

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Cartianu și compania, modele pentru pariori

Aceștia oferă diferite tipare și stiluri de pariere, astfel încât pariorii au avut mereu de unde să se inspire și să se informeze. Grigore Cartianu este unul dintre ultimele transferuri de marcă din SuperSocial, iar startul său pe platforma Superbet a fost unul fantastic. A avut 30 de zile la rând cu profit, astfel încât după prima lună avea în cont de 3 ori bugetul cu care a plecat la drum. Desigur, pe Grigore Cartianu și stilul său le-am menționat pentru că azi, de la ora 20:00, vom primi o mostră din ce ne-a arătat până acum. Vezi aici ce pariază Grigore Cartianu!

Show SuperSocial se vede pe canalul de YouTube Superbet

Se va întâmpla în LIVE-ul - emisiune numit Show SuperSocial, moderat de SuperGigi, unul dintre cei mai importanți influenceri din aplicație, cu ajutorul colegei SuperLora (Laura Golescu). Cupa Africii a început deja în Camerun, iar câteva meciuri tari și-au aflat câștigătoarele. Novak Djokovic e în Australia și se pregătește fie de AO, fie de deportare. Real Madrid – FC Barcelona se joacă miercuri în semifinalele Supercupei Spaniei, la Riadh, în Arabia Saudită. Inter și Juventus își dispută și ele Supercupa Italiei, dar pe San Siro, iar tenisul e la putere la antipozi. Urmărește-i aici pe cei mai buni influenceri din SuperSocial!

Vezi cele mai tari Big Win și cele mai bune bilete în desfășurare!

Toate subiectele de mai sus vor fi dezbătute de cei 3 în Show-ul SuperSocial din această seară de marți, dar nu se va face doar atât. SuperGigi vă va fi ghid în aplicație și vă va dezvălui tot ce vă poate ajuta în crearea biletelor câștigătoare. Veți vedea un bilet nebun, cu 20 de meciuri de fotbal prinse la o cotă totală de peste 740, dar și câteva bilete prinse pe tenisul care se joacă în această perioadă în Australia. Veniți pe canalul de YouTube Superbet de la ora 20:00, rămâneți SuperSociali și cine știe, poate se înverzesc biletele!

Etichete: advertorial superbet

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă