(P) Cum poți câștiga un Ford Mustang Fastback cu doar 30 RON

5 luni in urmă 22

Finala WTA de la Roma: Simona Halep - Karolina Pliskova (luni, ora 15:30, Digi Sport 1)

Gaz Metan Mediaș - Dinamo (luni, ora 21:00, Digi Sport 1)

Așa cum anunțau încă de la început cei aflați în spatele acestui prim cazino online cu specific pur românesc, Vlad Cazino este operatorul cu cele mai multe promoții, iar cea mai nouă astfel de campanie vine cu premii incredibile - un automobil Ford Mustang în valoare de 45.500 Euro plus 500.000 de Rotiri.

Fiecare 30 RON rulați înseamnă o șansă în plus la premii

Partea frumoasă a promoției este că super-mașina americană poate fi câștigată de orice client care respectă pașii promoției și rulează minim 30 RON pe www.vladcazino în perioada 14 septembrie - 29 noiembrie 2020Dar haideți să vedem cu exactitate cum poți participa la cea mai nouă campanie promoțională de la Vlad Cazino - „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri gratuite”. 

În primul rând, ai nevoie de un cont real la Vlad Cazino. Apoi, trebuie să te loghezi pe site-ul operatorului, să mergi în secțiunea Promoții, să dai click pe „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri gratuite” și să te înscrii de pe butonul galben „Optați”. Odată ce te-ai înscris la promoție, orice 30 RON jucați la sloturile online, mesele de ruletă și blackjack din secțiunea Live Casino sau în camerele de Bingo (în perioada 14 septembrie - 29 noiembrie) îți vor aduce un tichet la extragerile săptămânale și la Marea Extragere de la finalul lunii noiembrie. Indiferent dacă pierzi sau câștigi în urma rulajului celor 30 RON, un tichet va fi al tău. Astfel, cu cât joci mai mult, cu atât vei aduna mai multe tichete, iar șansele la premiile extra vor fi mai mari. 

Vor fi 10 extrageri săptămânale + Marea Extragere Finală

Pe perioada promoției, vor fi nu mai puțin de 10 extrageri săptămânale, la care 300 de clienți ai Vlad Cazino vor fi recompensați cu un total de 50.000 de Rotiri la sloturi online astfel: 

Rotirile vor fi acordate la sloturile Shining Crown (0.20 RON/rotire, în browser pe mobil), Lady of Fortune (0.75 RON, pe desktop sau mobil) și Joker Reels (0.20 RON, în browser pe mobil). 

Marele premiu al campaniei, automobilul de vis Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP în valoare de 45.500 de euro, va fi acordat în cadrul extragerii de la finalul lunii noiembrie. Câștigătorul va fi contactat în termen de 3 zile de la finalizarea extragerii și nu va putea opta pentru a primi bani în schimbul mașinii.  

Tot în septembrie, poți participa și la turneele Lucky Spin Vlad Cazino, la care ai șansa să câștigi 100.000 de rotiri și telefoane Samsung Z Flip. Mai mult decât atât, la Vlad Cazino rulează și turnee speciale pentru sloturile de la Pragmatic Play, cu premii zilnice surpriză cuprinse între 100 și 5.000 RON, dar și premii săptămânale ce ajung până la 25.000 RON. Pentru mai multe oferte, vizitează site-ul www.vladcazino.ro! 

Etichete: vlad cazino , advertorial vlad cazino
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă