(P) Au fost câștigate primele 2 Harley Davidson în campania Vlad Cazino, alte 3 urmează la Marea Extragere

1 săptămână in urmă 9

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cu o valoare de peste 15.000 de euro fiecare, motocicletele sunt customizate de echipa cazinoului online, avându-i în prim-plan pe ambasadorii de brand - actorii de stand-up comedy Cătălin Bordea și Micutzu.

Campania promoțională Vlad Cazino continuă până pe 25 noiembrie, urmând să se ofere la extragerea finală de la finalul lunii alte 3 motociclete similare de la brandul legendar american cu o istorie de peste un secol. Participarea este deschisă atât jucătorilor existenți ai Vlad Cazino, cât și celor care își deschid acum un cont de client.

De asemenea, cei care au acumulat deja tichete pe parcursul campaniei trebuie să știe că acestea vor fi valide inclusiv la Marea Extragere, unde pot câștiga una dintre cele 3 motociclete personalizate Harley Davidson. În ultimele zile de campanie, inclusiv participanții existenți își pot crește șansele la marile premii, căci se pot acumula oricât de multe tichete pentru extragerea săptămânală și cea finală.

Mecanismul promoției este simplu și presupune înainte de toate optarea pentru participare - înscrierea în campanie în contul de client, pe vladcazino.ro. Mai departe, orice rulaj de 30 RON la jocurile preferate din categoriile de sloturi, Live Cazino sau Bingo generează automat un tichet la extragerea săptămânală.

Cei ce participă în aceste zile vor avea astfel șansa la unul dintre premiile acordate pe 26 noiembrie, astfel: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 - 5, 300 RON pentru locurile 6 - 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 - 100 și voucher bingo de 20 RON pentru locurile 101 - 150.

În plus, toți participanții la campanie au șanse și la Marea Extragere, unde se acordă celebrele motociclete Harley Davidson. Toate jocurile de slot și mesele din Casinoul live sunt incluse în această promoție. De asemenea, nu există condiții de mize minime, căci toate mizele sunt luate în considerare pentru această promoție, dacă sunt plasate cu bani reali. Varianta completă a Termenilor și Condițiilor este disponibilă pe website-ul oficial Vlad Cazino.

"Toamna asta trăiește senzații tari la cea mai șmecherifică promoție din istorie și câștigă o motocicletă Harley Davidson! Să participi e mega-simplu: trebuie doar să optezi și să joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet", se menționează pe pagina web a promoției Vlad Cazino, acolo unde pot fi citite toate detaliile din termenii și condițiile campaniei.

Campania cu premii inedite este un nou episod din lunga serie de astfel de promoții deosebite lansate de Vlad Cazino în ultimul an. În campanii anterioare, s-au oferit de exemplu premii constând în lingouri de aur, gadgeturi de ultimă generație pentru locuință, pachete de festival cu extra beneficii la UNTOLD 2021. De menționat este și faptul că Vlad Cazino a devenit unul dintre sponsorii tradiționali ai UNTOLD, fiind alături de organizatorii celebrului festival la toate inițiativele lor din ultimii ani.

Cătălin Bordea și Micutzu sunt mereu prezenți în campaniile Vlad Cazino, cazino online care se promovează ca destinație completă de divertisment online, creator de distracție echilibrată ce atinge chiar și timpul liber din mediul offline (demersurile în lumea stand-up comedy și cele de la UNTOLD).

Etichete: advertorial vlad cazino

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă