(P) 5 ponturi pentru pariuri sportive în vreme de pandemie

2 months ago 1

Pandemia ne-a afectat viețile mai mult decât am fi crezut. 

La început am fost refractari când vedeam la știri ce se întâmplă în alte țări, dar în scurt timp, masca și dezinfectantul au ajuns părți palpabile ale vieților noastre. Am început să ne vorbim din ochi și să petrecem tot mai mult timp acasă, pe canapea, în pat, dar cel mai mult timp îl petrecem și azi online. 

Unii oameni au revenit la hobby-uri uitate în praful memoriei, pe când alții au descoperit pasiuni noi. Un lucru este sigur: fascinația bărbaților pentru sporturi și fotbal în general a rămas aceeași dacă nu cumva a și crescut puțin. Deși meciurile pe stadioane au fost anulate sau amânate pe perioadă nedefinită, microbiștii nu au uitat de echipele favorite și le urmăresc în mediul online. Drept exemplu, ei au căutat în online ponturi pariuri pentru a găsi cele mai inspirate ponturi fotbal. Nu puțini s-au inspirat învățând cât au putut din mulțimea de ponturi pariuri sportive disponibile online. 

Când vine vorba de depunerea unor pariuri, fie că ești începător în domeniu, fie că ești experimentat cu ani de practică la activ, niciodată nu este prea târziu sau inutil să mai înveți ceva nou. De aceea, ți-am pregătit cu drag o mică listă de cinci ponturi pariuri sportive de care să ții cont înainte să iei o decizie. 

1. Pariază pe diverse sporturi – dacă nu știai, pentru a avea cât mai mari șanse de câștig, cel mai bine este să pariezi pe mai multe sporturi. Nu îți pune ouălele într-un singur coș, vorba englezului. Diversitatea te poate ajuta în acest domeniu. Deși ai putea crede că este mai bine să fii excelent într-un anumit domeniu sau sport, când vine vorba de ponturi pariuri, cel mai bine este să fii bun în mai multe sporturi. 

2. Încearcă un sport nou – mulți pariori pariază doar pe acele sporturi pe care le urmăresc cu regularitate și le cunosc la un nivel avansat. Totuși, când vine vorba de pariuri online, nu totul este despre a merge la sigur, a câștiga, ci mai mult despre destindere, distracție, curiozitate și a încerca lucruri noi, cum ar fi sporturi noi. Nu te teme să încerci un sport nou! Te vei simți diferit, iar adrenalina va fi la cote maxime. Nu trebuie să faci asta în fiecare zi, dar puțină adrenalină și curiozitate din când în când nu strică, ci mai des face bine unei minți stresate. 

3. Pariază cu precauție – în orice joc de noroc este bine să îți știi limitele, dar mai ales pe cele ale buzunarului sau portofelului, fie el și electronic. Dependența de jocuri de noroc este un lucru real, nu o glumă. Este bine să te informezi despre jucători, competiție, sportul respectiv, apoi să pariezi, iar regula generală este să fii cumpătat. Există mereu posibilitatea de a se întâmpla ceva care nu a fost prevăzut, iar tu să regreți decizia luată. 

4. Nu plasa pariuri inutile – una dintre cele mai mari greșeli pe care o fac deseori pariorii este să mizeze pe partide care nu prezintă interes pentru ei, doar din dorința de a paria. Dacă ai decis că vrei să încerci un sport nou, asigură-te că ai ales unul care să prezinte interes pentru tine măcar pe un termen relativ scurt. În acest fel poți ajunge să îndrăgești acel sport și să vrei să afli mai multe transformându-l în noua ta pasiune. 

5. Folosește tipuri diferite de pariuri – deși ai putea fi tentat să crezi că pariurile pe câștigător sunt cele mai simple și cele mai des utilizate de pariori, uneori este bine să variezi strategia. Online vei găsi informații variate când vine vorba de ponturi fotbal și nu numai, astfel poți afla cine înscrie primul sau în ce minut, dar și lucruri mai tehnice cum ar fi număr de cornere, șuturi pe poartă sau cartonașe a luat un jucător. 

Pariurile sportive în general sunt o combinație de pasiune cu iubire pentru cifre, strategii și combinații. Aici nu mai este vorba de noroc cât este vorba de un calcul aprofundat, complex și care oferă acuratețe și precizie unui așa-zis joc de noroc. Vei găsi o mulțime de site-uri unde poți plasa ce tip de pariuri dorești, trebuie doar să cauți puțin. :)

Licența L2193393Y001127 obținută in baza deciziei ONJN Nr. 2590 / 28.10.2019 18+

Read Entire Article
Powered By Seo Tools