Ovidiu Stîngă a cedat nervos după egalul de la Chiajna: „Eu am venit în România să joc fotbal!” » Ce a declarat Claudiu Niculescu

1 lună in urmă 1

Totul despre etapa 17 din Liga 2 AICI

Meciul dintre cele două formații a fost plin de ocazii de poartă și de intrări dure. S-au arătat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene, iar partida a fost întreruptă de multe ori ca urmare a intervențiilor tari. Stilul fracturat al jocului l-a deranjat pe Ovidiu Stîngă, antrenorul oltenilor.

Ovidiu Stîngă: „Regulamentul din România este altul față de fotbalul modern”

„Egalul e mai bine decât nimic. Pot spune că sunt mulțumit, pot spune că sunt supărat. Cred că este un rezultat echitabil la cum a arătat jocul, ținând cont de ocaziile care s-au creat de ambele părți. Nu prea cam ce să reproșez grupului. În schimb, pot reproșa faptul că au fost foarte multe întreruperi și nu s-a jucat fotbal. M-am întors în România să joc fotbal, nu să am 20 de întreruperi ale jocului, cu jucători căzuți și care intră imediat după ce se repune mingea în joc. 

Nu știu care este regulamentul în România, dar este altul față de fotbalul modern. Odată ce un jucător iese afară, trebuie să stea la aprecierea arbitrului, dar el apreciază să intre la loc în 2 secunde. Nu suntem la handbal aici. Persoanele din jurul echipelor sunt educate să țipe la arbitru. Ar trebui să fie educate să își facă fiecare treaba, e simplu. La noi e cu totul altceva”, a declarat Stîngă la microfonul Look Sport. 

Antrenorul liderului a vorbit și despre Robert Popa, portarul echipei sale, care a fost dus la spital după ce a suferit o accidentare serioasă. „Ce pot să spun este că are arcada spartă. I s-au pus niște copci, rămâne să facă un control medical, să vedem ce are”. 

Eu sunt obișnuit cu stadionul (n.r. - „Ion Oblemenco”), nu am emoții. Poate sunt puțin emotiv pentru că voi fi acolo prima dată ca antrenor. Nu este ceva spectaculos, dar e bine că avem stadion nou și putem să ne desfășurăm fotbalul așa cum ni-l dorim.

Suporterii fac parte din istoria clubului și familia FC U. Pe oamenii aceia nu putem să îi cumpărăm. Vin din proprie inițiativă și mă bucur că sunt alături de noi, mi-aș dori ca mai multe echipe să aibă astfel de suporteri.

Pentru mine promovarea ar fi o bucurie în plus. Pentru echipă are fi un moment de bucurie după atâta pauză de fotbal de primă divizie. Pentru patron nu este ușor, trece prin momente grele. Suporterii așteaptă să vadă jucătroii la nivel mare, aici sunt suporteri mai înfocați, care fac credit să vină să vadă meciurile, cum se zice.
- Ovidiu Stîngă, antrenor FC U Craiova

Ce a declarat Claudiu Niculescu după Concordia Chiajna - FC U Craiova

A fost un joc destul de agresiv, ăsta este fotbalul. Este un sport de contact. Nu aș vrea să mă hazardez până ce revăd imaginile, dar cred că ei trebuia să primească cel puțin un cartonaș roșu. Nu mai contează, dacă arbitrul nu a dat atunci, meciul s-a încheiat. Nu e mulțumitor, dar nici un rezultat de aruncat. Am jucat cu liderul campionatului și am avut 6-7 ocazii mari de a marcat. Am încredere foarte mare în băieți, că vom face lucruri frumoase împreună. Astăzi doar ghinionul a făcut să nu luăm 3 puncte. Puteam să marcăm cel puțin 2-3 goluri la ce ocazii am avut.

Mai multe știri din Liga 2:

Cristi Pustai, înaintea meciului cu Dinamo: „E bonus pentru noi”CS Mioveni, tot mai departe de play-off: „Parcă suntem blestemați”

Tatăl fetiţei ucise în accidentul rutier, reacție dură după eliberarea şoferiţei: „Dacă ai bani...„

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă