Ovidiu Stângă, mulțumit cu egalul cu Concordia, însă deranjat de alt aspect: ”Nu s-a jucat fotbal. Eu m-am întors în România să jucăm fotbal.” Ce-i reproșează arbitrului, cum vede revenirea pe ”Ion Oblemenco” și comparația dintre ”FC U” Craiova și CS U Craiova

2 luni in urmă 1

U Craiova 1948 SA a obținut doar un egal, 0-0 cu Concordia Chiajna, în primul meci oficial din 2021, totodată primul joc cu Ovidiu Stângă antrenor. Echipa olteană se menține pe primul loc în Liga 2 după etapa a 17-a a Ligii 2.

Partida desfășurată la Chiajna, pe teren sintetic, a fost una cu un ritm bun, însă cu o mulțime de intrări dure, în special din partea jucătorilor Craiovei, însă la care arbitrul Claudiu Marcu s-a temut să arate cartonașul roșu, deși se impunea. Au fost și multe ocazii de gol, însă fie portarii s-au remarcat, fie cei care s-au aflat în situații de a marca au ratat cu nonșalanță.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Ovidiu Stângă, mulțumit cu egalul cu Concordia, însă deranjat de alt aspect: ”Nu s-a jucat fotbal. Eu m-am întors în România să jucăm fotbal.” Ce-i reproșează arbitrului, cum vede revenirea pe ”Ion Oblemenco” și comparația dintre ”FC U” Craiova și CS U Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă