Ovidiu Perianu, dezvăluiri despre transferul la FCSB: „În primele 6 luni am plâns continuu” | VIDEO

1 lună in urmă 24

Ovidiu Perianu, mijlocașul în vârstă de 19 ani al lui FCSB, a dezvăluit cum a resimțit transferul la echipa patronată de către Gigi Becali și, implicit, mutarea în București.

Originar din Bârlad, Ovidiu Perianu a recunoscut că i-a fost dificil să se acomodeze în Capitală și a durat cam șase luni să se obișnuiască cu ideea că este departe de casă.

De asemenea, tânărul jucător a vorbit și despre începuturile sale în forbal și despre faptul că a fost subestimat de către colegi.

Ovidiu Perianu, dezvăluiri despre transferul la FCSB

În ceea ce privește viitorul său, Ovidiu Perianu a dezvăluit că speră să ajungă în Premier League.

„Când eram mic și eram întrebat la școală ce vreau să mă fac când voi fi mare răspundeam fotbalist.

La primul antrenament, la Clubul Sportiv Viitorul Bârlad, când am ajuns acolo, colegii m-au subestimat, un pic credeau că sunt de la țară, că nu știu să joc și când am intrat pe teren le-am arătat ce pot.

A fost greu când am venit la București, în primele 6 luni am plâns continuu, după părinți, prieteni.

Îmi doresc să ajung la un club de top din Europa, în Premier League, să câștig foarte multe trofee.

Ca fotbalist sunt agresiv, tehnic și inteligent. Trebuie să mai lucrez la poziționarea în teren”, a spus Ovidiu Perianu, pentru FRF TV.

Ovidiu Perianu, convocat de către Florin Bratu la naționala U21

Convocat la naționala de tineret, Ovidiu Perianu a dat de înțeles că tatăl său este dinamovist și îl admiră pe selecționerul Florin Bratu, fost jucător la Dinamo.

„Am vorbit cu tata, mi-a zis că este foarte fericit că m-a convocat Florin Bratu la naționala de tineret, este unul din idolii lui, mereu îmi vorbea despre el. Că este un atacant pur-sânge, că marchează foarte multe goluri”, a mai spus Ovidiu Perianu.

The post Ovidiu Perianu, dezvăluiri despre transferul la FCSB: „În primele 6 luni am plâns continuu” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă