Ovidiu Herea, răspuns categoric despre posibilitatea de a reveni la Rapid: „Îmi doresc să mă întorc!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 26

Ovidiu Herea, mijlocașul celor de la Metaloglobus, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre posibilitatea de a se întoarce la Rapid și despre ceea ce trebuie să se întâmple pentru a se realiza această mutare.

Ovidiu Herea (35 de ani) a fost transferat de Metaloglobus, liber de contract, în vara lui 2018, de la CS Balotești. Acesta mai are contract până la finalul acestui sezon cu formația din Capitală.

Metaloglobus se află pe locul 7 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Ovidiu Herea, răspuns categoric despre posibilitatea de a reveni la Rapid

Fostul jucător al Rapidului susține că își dorește să se întoarcă la formația alb-vișinie și să se retragă, din cariera de fotbalist, de pe noul stadion din Giulești. Însă nu crede că o astfel de mutare este posibilă, în acest moment, deoarece este sub contract cu Metaloglobus.

Ovidiu Herea spune că ar putea să revină la Rapid doar dacă formația bucureșteană ar ajunge la un numitor comun cu oficialii lui Metaloglobus.

„Eu am declarat mereu că îmi doresc să mă întorc și să ma retrag de la Rapid, pentru că acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea. Mai ales că se va face un stadion nou, va fi o împlinire pentru mine să mă retrag de pe acel stadion.

Dar, dacă nu se va putea, asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să-mi fac treaba acolo unde sunt și nu am ce să fac mai mult de atât. Cred că este destul de greu, din punctul meu de vedere, pentru că am contract cu Metaloglobus. Doar dacă se va ajunge la un numitor comun cu cei din club”, a declarat Ovidiu Herea, la ProSport Live.

125.000 de euro este cota lui Ovidiu Herea, potrivit transfermarkt.com

7 goluri a dat Ovidiu Herea în 14 meciuri bifate pentru Metaloglobus, în acest sezon

The post Ovidiu Herea, răspuns categoric despre posibilitatea de a reveni la Rapid: „Îmi doresc să mă întorc!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă