Ovidiu Herea, gata să lupte împotriva Rapidului pentru promovarea în Liga 1: „N-am scăpat! O să ies cel mai șifonat!” EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 2

Ovidiu Herea este gata să joace împotriva Rapidului! Metaloglobus și echipa lui Mihai Iosif se întâlnesc într-o veritabilă „finală” pentru promovarea în Liga 1, iar Ovidiu Herea a prefațat la ProSport Live meciul decisiv pe care nu și l-ar fi dorit sub nicio formă.

Mijlocașul a mărturisit la ProSport Live că va ieși cu siguranță „cel mai șifonat” după partida cu Rapid și știe cum s-au transformat repede giuleștenii, ajungând să o bată la scor pe Dunărea Călărași: 4-0.

Ariel Lopez (min2 – autogol), Adrian Bălan (19, 67) și Hlistei (min.72) au marcat pentru giuleștenii lui Mihai Iosif. „Fac orice numai să câștigăm, alerg, bag și alunecări!”, a reacționat antrenorul Rapidului după partidă.

Ovidiu Herea, gata de „finala” cu Rapid: „De ce ne-a fost frică, n-am scăpat!”

Ovidiu Herea a prefațat la ProSport Live meciul cu Rapid, care se va juca pe terenul lui Metaloglobus, echipă unde joacă și Claudiu Herea, fratele fostului giuleștean.

„De ce ne-a fost frică, n-am scăpat! Asta e viața, ce să facem? Trebuie să jucăm! Cea mai frumoasă perioadă din cariera mea a fost la Rapid. După acest meci, indiferent ce se va întâmpla, o să ies cel mai șifonat. Mi-aș fi dorit să nu se ajungă aici. Din păcate, doar una dintre noi va ajunge în play-off.

Am văzut meciul Rapidului cu Călărași. Îi știu foarte bine, am și prieteni acolo. Știu cam tot ce se întâmplă. Au avut o evoluție solidă, mă așteptam ca Rapid să câștige, era ultima lor șansă. Mihai Iosif are talentul de a lua presiunea, am văzut o echipă relaxată, care a jucat cu plăcere. Mi s-au părut dezinvolți, le-a ieșit aproape de tot pe faza de atac și asta s-a văzut pe tabelă”, a spus Ovidiu Herea, la ProSport Live.

Fostul jucător din Giulești știe că Metaloglobus are un mare avantaj prin faptul că fanii rapidiști nu pot să urmărească meciul din tribune.

„E o diferență destul de mare între iarbă și sintetic. O să fie destul de greu pentru ei, dar și noi am pierdut acasă. Nu cred că terenul va fi un aspect important. Se poate întâmpla orice, va fi un meci decisiv, dar este un avantaj pentru noi că nu vor fi fani la meci. Voi juca la fel ca în celelalte partide. Încă mă ajută organismul și mai pot juca liniștit încă un an în Liga 1, văd că și Gabi Tamaș evoluează foarte bine, nu văd de ce n-aș putea și eu”, a mai punctat jucătorul lui Metaloglobus.

The post Ovidiu Herea, gata să lupte împotriva Rapidului pentru promovarea în Liga 1: „N-am scăpat! O să ies cel mai șifonat!” EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă