Ovidiu Herea, dat afară de la Metaloblobus după 4 ani: „Am înțeles că sunt o problemă pentru noul antrenor!” » A plecat și fratele Claudiu Herea

6 zile in urmă 29

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, 17:09 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 17:09

Ovidiu Herea (37 de ani) s-a despărțit de Metaloglobus după 4 sezoane. De vină a fost instalarea noului antrenor, Eusebiu Tudor (48 de ani).

Metaloglobus a obținut un singur punct în primele 7 runde din liga secundă. Antrenorul Eugen Trică a fost înlocuit cu Eusebiu Tudor, iar la echipă a urmat un cutremur. Ovidiu Herea spune că noul tehnician nu l-a vrut. Odată cu veteranul în vârstă de 37 de ani, de la gruparea bucureșteană pleacă și fratele Claudiu Herea (32 de ani).

 „Sunt șocat!”

FCU Craiova - Rapid

Sancțiune dură în urma scandalului de la meciul FCU Craiova - Rapid: „Sunt șocat!”

Ovidiu Herea a plecat de la Metaloglobus. „Eu cred că am avut un rol important în rezultatele de la echipă”

„Am avut o discuţie cu cei din conducere. Am înţeles că antrenorul care vine nu poate să se impună în vestiar şi că ar fi o problemă pentru el. Şi am decis că plec eu. Automat şi frate-miu. A zis că nu stă.

Poate scoate antrenorul echipa din situaţia asta. Personalitatea mea începuse să deranjeze puţin şi cred că asta a fost. Până la urmă e strategia şi alegerea lor şi eu nu m-am opus. Să dea Dumnezeu să facă puncte acum că a plecat Ovidiu Herea de la Metaloglobus.

Eu cred că am avut un rol important în rezultatele de la echipă, plus în aducerea jucătorilor. Anul ăsta nu ştiu ce s-a întâmplat. Fiecare club are strategia lui şi nu am nicio problemă. Am reziliat pe cale amiabilă, ne-am strâns mâinile şi la revedere. 

Eu nu am stat în niciun loc unde nu am fost dorit. Mi s-a spus că vine un antrenor care nu se poate impune în vestiar atâta timp cât sunt eu acolo. Să se impună şi să facă treabă.

Mie îmi pare rău că nu a rămas Eugen Trică la echipă. Am avut o relaţie foarte bună şi i-am şi spus că îmi pare rău că nu au fost rezultate. Cred că a fost conjunctura de aşa manieră să nu avem rezultate. Eu cred că echipa are calitate şi se poate să îşi revină”, a spus Ovidiu Herea, potrivit Fanatik

Ovidiu Herea a ajuns la Metaloglobus în vara lui 2018. A devenit rapid căpitan, lider și golgeter al echipei.

 „Am înțeles că sunt o problemă pentru noul antrenor!” » A plecat și fratele Claudiu Herea

Eusebiu Tudor

Eusebiu Tudor fost ultima dată „principal” la Al-Shaolah FC, în Arabia Saudită. De-a lungul carierei, le-a mai pregătit pe Petrolul, Sportul Studențesc, Chindia Târgoviște, Ettifaq, Al-Shoulla, Poiana Câmpina și Khaleej.

VIDEO Noul pariu al lui Dumitru Dragomir: „După ce joacă un an în Liga 2, va fi cel mai bun fundaș central din România”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Final în „telenovela” Dan Petrescu » Patronul Nelu Varga a făcut anunțul: „Doar ce am vorbit la telefon”

Marius Șumudică, impresionat de o echipă din Liga 1: „Își șfâșie prada!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă