Ovidiu Herea, cuvinte de laudă pentru Alex Ioniță, după ce a semnat cu Rapid: „Este un fotbalist valoros!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 16

Ovidiu Herea, mijlocașul celor de la Metaloglobus și fost mare jucător al Rapidiului, îi felicită pe cei de la Rapid, deoarece au reușit transferul lui Alex Ioniță, pe care îl consideră un fotbalist valoros.

Alex Ioniță a fost transferat de Rapid, liber de contract, de la UTA Arad.

Rapid se află pe locul 3 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Ovidiu Herea, cuvinte de laudă pentru Alex Ioniță, după ce a semnat cu Rapid

Fostul jucător al Rapidului vede cu ochi buni revenirea lui Alex Ioniță în Giulești. Acesta a rememorat, în cadrul emsiunii ProSport Live, momentele frumoase petrecute, în teren, cu Alex Ioniță, la Rapid.

„Îl felicit pentru transfer. E o mutare foarte bună, a demonstrat, cât a jucat la Rapid, că este un fotbalist valoros. Cred că Rapid a mutat bine.

Eu mă bucur că Alex s-a simțit bine cu mine, în teren, și cred că l-am ajutat atât timp cât am jucat împreună. Am știut, să spun așa, cum să-l joc și cum sa-l pun în valoare. Mi-ar aduce aminte de vremurile bune din trecut dacă am juca împreună. Este un jucător matur, care a trecut prin multe în viață și cred că știe singur ce are de făcut pentru a juca cum a făcut-o în trecut”, a declarat Ovidiu Herea, la ProSport Live.

Ovidiu Herea, răspuns categoric despre posibilitatea de a reveni la Rapid

Fostul jucător al Rapidului susține că își dorește să se întoarcă la formația alb-vișinie și să se retragă, din cariera de fotbalist, de pe noul stadion din Giulești. Însă nu crede că se va întâmpla acest lucru, deoarece este sub contract cu Metaloglobus.

„Eu am declarat mereu că îmi doresc să mă întorc și să ma retrag de la Rapid, pentru că acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea. Mai ales că se va face un stadion nou, va fi o împlinire pentru mine să mă retrag de pe acel stadion.

Dar, dacă nu se va putea, asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să-mi fac treaba acolo unde sunt și nu am ce să fac mai mult de atât. Cred că este destul de greu, din punctul meu de vedere, pentru că am contract cu Metaloglobus. Doar dacă se va ajunge la un numitor comun cu cei din club”, a spus Ovidiu Herea.

The post Ovidiu Herea, cuvinte de laudă pentru Alex Ioniță, după ce a semnat cu Rapid: „Este un fotbalist valoros!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă