Ovidiu Herea a negociat un salariu mai bun pentru Claudiu. „Și-a pus fratele pe primul plan și el câștigă mai mult la Metaloglobus” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 17

Marius Burcă, președintele divizionarei secunde Metaloglobus, a vorbit la emisiunea ProSport LIVE despre noua ediție de campionat din eșalonul secund.

Metaloglobus a terminat anul 2020 pe locul 7 în campionat și va avea evolua mâne, în primul meci din Liga 2 contra celor de la Petrolul Ploiești, o rivală la promovare.

Oficialul bucureștenilor a vorbit și despre posibila plecare a fraților Herea la Rapid, transferui mult discutate în ultima perioadă.

Ovidiu Herea a negociat un salariu mai bun pentru Claudiu. „Și-a pus fratele pe primul plan și el câștigă mai mult la Metaloglobus” 

„Toată lumea își dorește echipe de tradiție în primul eșalon. E normal să fie așa ceva. Sunt convins că vor fi mai mulți spectatori pe stadioane după ce va trece pandemia. Există o foame de fotbal și e firesc să se întâmple așa.

Petrolul, cu care jucăm primul meci, are tot ce-i trebuie pentru a promova: tradiție, financiar, stadion. Nimeni nu dădea șanse Clinceniului, care a promovat cu un buget anual de 450.000 de euro. Noi suntem cam la același nivel. Bugetul de salarii e mic, e foarte mic.

În vară am reușit să păstrez 80 la sută din lot după ce s-a declanșat pandemia, am bătut palma imediat cu majoritatea jucătorilor. Au rămas cu inima. Știu că sigur au fost oferte mai mari de la alte echipe, dar au rămas aici.

Frații Herea n-au cele mai mari salarii de la Metaloglobus. Ovidiu și-a pus fratele pe primul plan, el câștigă mai mult. Pentru Ovidiu a durat cinci minute să semneze, pentru Claudiu a durat 10 minute. Rapid i-a dorit pe frații Herea. N-am înțeles de ce n-au făcut o ofertă.

Dacă renunțam la Herea, am fi aruncat prosopul”, a dezvăluit Marius Burcă.

The post Ovidiu Herea a negociat un salariu mai bun pentru Claudiu. „Și-a pus fratele pe primul plan și el câștigă mai mult la Metaloglobus” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă