Ovidiu Hațegan, greșeală de arbitraj în favoarea CFR-ului. „A fost penalty la Moruțan!” Ce zice despre eliminarea lui Arlauskis

1 lună in urmă 3

Ovidiu Hațegan a fost delegat de CCA la meciul FCSB – CFR Cluj, iar arbitrul UEFA a făcut o greșeală în favoarea oaspeților.

Olimpiu Moruțan a solicitat în minutul 45+3 un penalty după un duel cu Mihai Bordeianu, fotbalistul revenit la CFR Cluj în iarnă, dar „centralul” Ovidiu Hațegan i-a arătat cartonașul galben mijlocașului pentru simulare.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru din România, a analizat faza în care au fost implicați Olimpiu Moruțan și Mihai Bordeianu în FCSB – CFR Cluj, iar acesta susține că Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să acorde penalty pentru gruparea antrenată de Toni Petrea.

Ovidiu Hațegan, greșeală de arbitraj în favoarea CFR-ului

„Mie mi s-a părut contact și așa e penalty. Un jucător i-a pus piciorul în față. Uitați-vă unde a avut loc contactul. A avut loc deasupra genunchiului lui Moruțan. Eu zic că a fost penalty. Moruțan are o mișcare mai nefirească, dar prima greșeală o face apărătorul pentru că pune piciorul ca o barieră. Trebuie să penalizăm prima greșeală și nu cum cade Moruțan”, a spus Ion Crăciunescu pentru Digi Sport TV.

Ion Crăciunescu crede că e corectă eliminarea lui Arlauskis

Ion Crăciunescu a fost întrebat și în legătură cu decizia lui Ovidiu Hațegan de a-l elimina pe Giedrius Arlauskis în urma unui duel cu Octavian Popescu pe finalul primei reprize. Fostul mare arbitru i-a dat dreptate „centralului” delegat la FCSB – CFR Cluj. „Eu cred că arbitrul a luat o decizie corectă.”

Olimpiu Moruțan, fotbalistul care a cerut penalty pe finalul primei reprize a meciului FCSB – CFR Cluj, este cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a ajuns la formația roș-albastră pe 1 iulie 2018 și mai are contract cu formația roș-albastră până în vara anului 2023.

17.000 de euro pe lună va încasa Olimpiu Moruțan începând cu luna august a anului 2021

The post Ovidiu Hațegan, greșeală de arbitraj în favoarea CFR-ului. „A fost penalty la Moruțan!” Ce zice despre eliminarea lui Arlauskis appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă