Ouzounidis știe cum o poate învinge pe CFR Cluj, în derby-ul ultimei etape: „Altfel nu avem nicio şansă!”

4 săptămâni in urmă 14

În ultima etapă a sezonului regular al Ligii I se dispută derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, un derby de podium acum, după ce în play-off-ul stagiunii precedente a fost meciul care a decis titlul de campioană. În vara trecută, ardelenii s-au impus cu 3-1 în Bănie şi au devenit campioni a treia oară la rând.

Antrenorul vicecampioanei, grecul Marinos Ouzounidis, a prefaţat duelul cu CFR, programat duminică, de la ora 21.30, pe arena „Ion Oblemenco”, spunând că se aşteaptă ca elevii săi să continue prestaţia bună din jocul cu FCSB.

Grecul speră ca jucătorii săi să nu considere că va fi un meci mai uşor dacă adversarul are două absenţe, respectiv Deac şi Costache, fiindcă altfel nu vor avea şanse să câştige în faţa rivalei.

Ouzounidis vrea victoria cu orice preț în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Concentrare la maxim”

„Normal că va fi dificil, CFR a câştigat trei titluri la rând, au experienţă, au echipă bună şi trebuie să fim la cel mai înalt nivel pentru a face rezultatul pe care ni-l dorim. Cel mai important este să continuăm să jucăm bine, suntem într-o perioadă în care încercăm să ne schimbăm stilul, trebuie să încerci să fii tot mai bun. Am jucat bine cu FCSB, dar mai avem de lucrat destule lucruri de corectat, în fotbal nu poţi spune vreodată că ai jucat bine şi gata, fiindcă vei pierde meciul următor. Trebuie creştem de la un meci la altul. Sigur, avem nevoie de rezultat, în definitiv asta contează cel mai mult.

Trebuie să continuăm să jucăm în stilul nostru, respectăm adversarul, dar să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Jucăm contra campioanei, aşa că trebuie să ne concentrăm la maxim, în primul rând pentru că este meciul care urmează. CFR are un stil diferit faţă de FCSB şi trebuie să ne adaptăm, consider că am pregătit bine acest meci.

Sigur, tot timpul crezi că ai pregătit bine un meci, important este te poţi bucura la final, atunci contează. Şi noi avem jucători care nu pot juca, la fel ca şi CFR. Dacă le lipsesc unii jucători nu înseamnă că va fi mai uşor sau că sunt mai slabi. Uneori, când ai accidentaţi eşti mai concentrat, strângi rândurile şi eşti mai motivat. Dacă ne vom gândi că vom avea un meci mai uşor, atunci nu vom avea nicio şansă” a declarat Marinos Ouzounidis.

 

 

The post Ouzounidis știe cum o poate învinge pe CFR Cluj, în derby-ul ultimei etape: „Altfel nu avem nicio şansă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă