Ousmane Dembele, acord total cu Barcelona! Pe câți ani semnează și ce sacrificiu surprinzător a ales să facă

3 săptămâni in urmă 37

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Tratativele au durat atât de mult deoarece cele două părți nu ajunseseră la un acord privind salariul francezului, dar joi a fost rezolvat și acest aspect, iar Dembele urmează să pună pixul pe foaie.

Ousmane Dembele va semna prelungirea contractului cu Barcelona

Conform publicației spaniole Sport, campionul mondial va semna săptămâna viitoare un contract valabil pe cinci ani, care îl va ține pe Camp Nou până în 2027. 

Surprinzător este că Dembele a acceptat să își micșoreze salariul, un gest pe care l-au mai făcut și cei patru căpitani ai Barcelonei (Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto și Gerard Pique). Asta va ajuta clubul catalan să înregistreze noi jucători mai ușor, deoarece se confruntă de mai mult timp cu problema plafonului salarial impus de La Liga. 

Impresarii lui Dembele și-ar fi dorit ca el să plece gratis la un club din afara Spaniei și în acest mod să primească niște milioane de euro în plus pentru că semnează din postura de jucător liber de contract. Totuși, fotbalistul a ținut să continue pe Camp Nou, iar decizia sa a cântărit cel mai greu. 

Ousmane Dembele a fost singurul jucător de la Barcelona care a lipsit nemotivat la retragerea lui Sergio Aguero

Săptămâna trecută, Sergio Aguero și-a anunțat retragerea, cu lacrimi în ochi, din cauza problemelor medicale. Fotbaliștii Barcelonei au fost și ei prezenți, cu excepția unuia. Ousmane Dembele a fost absent nemotivat, potrivit aceleiași surse.

Lipsa francezului de la eveniment este cu atât mai surprinzătoare cu cât până și Pep Guardiola a venit tocmai din Anglia pentru a asista la ceremonia pregătită de club.

În ultima vreme, Dembele a fost protagonistul mai multor evenimente, printre care ratarea prezenței la expoziția "Espai Barca".

Motivele absenței lui Dembele de la ceremonia de retragere a lui Aguero nu sunt cunoscute, însă sursa citată susține că e posibil ca francezul să fi făcut niște teste medicale în acel moment, după problemele avute în meciul cu Osasuna.

Informația încă nu a fost confirmată, însă este ciudat faptul că, deși nu a fost prezent la ceremonie, Dembele a călătorit cu echipa pentru disputarea amicalului de gală cu Boca Juniors, în Arabia Saudită.

Etichete: barcelona , ousmane dembele

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă